Škorpija

Kad se njima neko sviđa i kad su zaintrigirani, ne znaju za prepreke – to što druga strana nije tako zainteresovana kao oni, samo ih podstiče da je više osvajaju i da se više trude. Spremni su na sve i ne primećuju da svojom upornošću i napadnošću često nateraju drugu osobu da se povuče. Škorpije se vode svojom opsesijom i drugu osobu ne vide realno – zato stalno imaju osećaj da se zaljubljuju u pogrešne osobe.

Strelac

Pustolovni Strelci su uvek raspoloženi da dožive nešto novo i ništa ne može da ih zaustavi, kad nešto umisle. Spremni su da idu na kraj sveta i što je vezu teže ostvariti, oni osećaju veći izazov. Zato se često nađu u situaciji da se zaljube u osobu koju ne mogu da imaju – jer živi na drugom kraju sveta, ili je već zauzeta, ili postoje neke druge razlike i prepreke koje ta osoba ne može i ne želi da pokušava da prevaziđe. Kad se probude iz sna koji ih je obuzeo, brzo će potražiti sledeći zanos i krenuti u sledeću nemoguću ljubavnu misiju.

Ribe

Ribe su smirene, kreativne, ljubazne, emotivne – i vole da žive u svom svetu, što dalje od brutalne realnosti. I teško pronalaze partnera koji ima dovoljno osećaja za njih, a često se i zaljubljuju u one koji ih uopšte ne primećuju, jer maštaju da bi sa tim osobama mogle da imaju život u nekoj boljoj realnosti, kakvu još nisu upoznale. Hvata ih panika kad su dugo same i onda su sklone da uđu u odnos sa prvom osobom koja pokaže malo interesovanja – i to je obično pogrešna osoba, sa kojom nemaju ničeg zajedničkog.

Izvor fotografija: instagram.com/kat_in_nyc

Brankica Milošević

Comments