Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

1/2

Druženje sa njima nikad nije dosadno – najviše zato što su nepredvidivi i umeju sasvim spontano da vas uvale u neprijatnosti i probleme. Ali to spada u avanturu i uzbuđenje druženja sa njima, pa im zato uvek opraštate. Ako imate prijatelje među Rakovima, Lavovima, Škorpijama i Strelčevima, verovatno ste već navikli da očekujete neočekivano. Oni su zabavni, inspirativni, pokreću vas i kad vam nije ni do čega, pa šta mari ako vas povremeno iscimaju i uplaše svojim postupcima?

Rak

To je onaj koji uvek kaže DA, na neki vaš spontan i umereno šašav predlog, a onda ga u naletu oduševljenja obradi i preradi u izuzetno blesavu akciju u koju vas uvlači – jer, to je bio vaš predlog. Većina ovih avantura je bezazlena, ali ako se Rak preda svom ludilu i uradi nešto destruktivno (namerno ili nehotično), verovatno ćete morati da brinete o njemu i rešavate situaciju u koju je upao (i vi zajedno sa njim), što će vam pokvariti provod koji ste očekivali. Gunđaćete neko vreme zbog toga, ali kasnije će to postati anegdota, koju ćete prepričavati i smejati se zajedno. Zapravo, vaše druženje će rezultirati brojnim anegdotama, koje ćete godinama kasnije prepričavati – neprijatni i napeti događaji imaju osobinu da vremenom postanu drage uspomene.

Rakova strast je nadahnjujuća i pokretačka, on je sposoban da vas ubedi da ste želeli da učestvujete u nečemu što vam se uopšte ne sviđa i lako je dozvoliti mu to. Ono što izaziva nepredviđene rušiteljske sile da se umešaju u njegove poduhvate, jeste njegova labilna i mračna strana povezana sa tom strašću i ubeđenošću u ispravnost svega što čini. Rak zna šta hoće, čak i ako je to iracionalno, nepopularno i neprihvatljivo i vešto će manipulisati da to i dobije – on svoje iskreno oduševljenje ume veoma vešto da koristi.

Lav

Lav ima dugačak jezik i koristi ga ne razmišljajući o posledicama. On će u svakoj situaciji nazvati stvari njihovim imenima, reći šta misli, prozvati ono što mu se ne sviđa i – upasti u konflikt iz koga ćete morati da ga čupate, koirsteći diplomatiju koja Lavu u potpunosti nedostaje. On nije dobar u izlaženju na kraj sa stresnim situacijama, ali je odličan u kreiranju istih. Lavu su potrebni sledbenici (neko mora da mu pomaže kad zagusti i u međuvremenu da se divi njegovom šarmu i hrabrosti), nad kojima će iskazivati i vežbati svoju dominaciju. On će izmišljati svašta (jer mu je dosadno i hoće da se igra), ili će danima biti nepokretan, izležavati se, jesti i gledati serije – a vi ćete učestvovati u svemu što se njemu radi, ili ne radi. Kad se naljutite i počnete da se odupirete, on će promeniti taktiku i smisliti neku igru koja će vas zanimati i – opet ćete biti u njegovim šapama. Lav je od roda mačaka i njegove igre izgledaju surovo, ali on samo postupa u skladu sa svojom prirodom.

Editors choice