Horoskopski znaci u ovoj rang listi poređani su od najsamouverenijih do najnesigurnijih, a na samom vrhu, gotovo sto posto siguran u sebe, nalazi se:

Lav

Lav je oličenje samopouzdanja. Nikada mu ne pada na pamet da nije u pravu i ubeđeni su da je njihov put i način jedini ispravan. To ih svakako ne čini lakim za saradnju, a niže tipove ovog znaka vodi u uobraženost i narcisoidnost. Ali Lavovi vrednuju sebe, znaju šta zaslužuju i ne pristaju na manje od toga. Ako neko ogovara Lava ili na bilo koji način iskazuje nepoštovanje, on se jednostavno okrene i ode. Oni ne prihvataju manje od najboljeg u bilo kojoj sferi života – prijateljstvo, veze, karijera, odeća – kod Lava sve mora biti sjajno i prvoklasno.

Škorpija

Škorpija uviđa neke svoje mane, ali u najvećoj meri je zadovoljna sobom. Voli život koji je stvorila, voli svoju ličnost i kad se pogleda u ogledalu ona vidi osobu koja joj se sviđa. Njihovo samopouzdanje se zasniva na zadovoljstvu onim što jesu i svoje mane ne žele da popravljaju, jer misle da su prihvatljive.

Horoskopski znaci – od najsamouverenijeg do najnesigurnijeg 1 Horoskopski znaci – od najsamouverenijeg do najnesigurnijeg

Jarac

Jarac ne razmišlja o svojoj veličini i potpuno ga ne zanima šta drugi misle o njemu. Jarac poznaje svoje vrednosti – inteligenciju, ambiciju, talenat, sposobnost, znanje, istrajnost, ljubaznost. Ako drugi to ne vide u njemu, njega to ne dotiče, Jarac ne zavisi od drugih ni u čemu.

Stelac

Strelac ima dovoljno samopouzdanja da može da prihvati konstruktivnu kritiku i da nešto nauči iz toga. Ako ga neko vređa i ponižava, to više govori o njemu samom, nego o Strelčevim manama. I zato Strelac noću mirno spava, hejtovanje ga ne uznemirava. Misli o tome jedino kad se sa svojim bliskim prijateljima smeje tuđoj gluposti i niskosti.

Comments