Svako ume da voli – na svoj način. Nečiji način nije ni izdaleka dovoljan da ga neko drugi prepozna i smatra snagom ljubavi, dok je neko sposoban da potpu no izgubi sebe u ljubavi, kao i da sebe potpuno pronađe u dubokom i intenzivnom partnerskom odnosu. Ovaj poredak prema horoskopu, ide od znakova koji najviše i najdublje vole do onih koji se manje daju i uživljavaju.

Ribe

Od svih znakova Ribe najčešće nose srce na dlanu i ne blokiraju svoje emocije ni u jednom odnosu i situaciji. Ribe se zaista ponose svojom emotivnom otvorenošću i naivno veruju da samo treba da slede svoje srce i – sve će raditi za njih. A njima to stvarno ponekad i uspeva.

Škorpija

Škorpije kriju svoja osećanja i treba mnogo da bi se njihovo poverenje osvojilo – oni vole nadublje i najvernije, ali će paziti da se to ne otkrije i da se ne odaju. Poverenje i iskrenost je za njih najveća vrednost u vezi i zato se neće upuštati u odnose u kojima njihovo srce nije stoprocentno angažovano.

mesečni horoskop za oktobar 2017 7 Horoskopski znaci po redosledu baziranom na njihovoj sposobnosti da vole

Rak

Pripadnici ovog znaka su među najemotivnijim osobama, koje takođe imaju najveću potrebu za ljubavlju i nežnošću. Ali oni očekuju od drugih samo ono što su u stanju i sami da pruže – a mnogo su u stanju. Rakovi se žrtvuju zbog ljubavi, daju sve od sebe da razumeju i usreće partnera, obožavaju voljenu osobu i nikada im nije teško da ulažu u odnos i da se trude. Možda se suviše vezuju i suviše su zaštitnički raspoloženi, ali Rakovi dobro čitaju ljude i veruju svojim procenama.

Strelac

Romantičan Strelac dobro pazi da taj njegov deo ostane u senci, da dominiraju razum i realnost, i veoma su oprezni u ljubavi jer znaju koliko mogu da se povrede. Ipak, kad steknu poverenje, oni su potpuno posvećeni osobi koju vole, poklanjaju svoje srce bezrezervno, predaju se celim bićem – i beskrajno uživaju u tome.

Comments