5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Horoskopski znaci po redosledu baziranom na njihovoj sposobnosti da vole

Horoskopski znaci po redosledu baziranom na njihovoj sposobnosti da vole

1/3

Svako ume da voli – na svoj način. Nečiji način nije ni izdaleka dovoljan da ga neko drugi prepozna i smatra snagom ljubavi, dok je neko sposoban da potpu no izgubi sebe u ljubavi, kao i da sebe potpuno pronađe u dubokom i intenzivnom partnerskom odnosu. Ovaj poredak prema horoskopu, ide od znakova koji najviše i najdublje vole do onih koji se manje daju i uživljavaju.

Ribe

Od svih znakova Ribe najčešće nose srce na dlanu i ne blokiraju svoje emocije ni u jednom odnosu i situaciji. Ribe se zaista ponose svojom emotivnom otvorenošću i naivno veruju da samo treba da slede svoje srce i – sve će raditi za njih. A njima to stvarno ponekad i uspeva.

Škorpija

Škorpije kriju svoja osećanja i treba mnogo da bi se njihovo poverenje osvojilo – oni vole nadublje i najvernije, ali će paziti da se to ne otkrije i da se ne odaju. Poverenje i iskrenost je za njih najveća vrednost u vezi i zato se neće upuštati u odnose u kojima njihovo srce nije stoprocentno angažovano.

mesečni horoskop za oktobar 2017 7 Horoskopski znaci po redosledu baziranom na njihovoj sposobnosti da vole

Rak

Pripadnici ovog znaka su među najemotivnijim osobama, koje takođe imaju najveću potrebu za ljubavlju i nežnošću. Ali oni očekuju od drugih samo ono što su u stanju i sami da pruže – a mnogo su u stanju. Rakovi se žrtvuju zbog ljubavi, daju sve od sebe da razumeju i usreće partnera, obožavaju voljenu osobu i nikada im nije teško da ulažu u odnos i da se trude. Možda se suviše vezuju i suviše su zaštitnički raspoloženi, ali Rakovi dobro čitaju ljude i veruju svojim procenama.

Strelac

Romantičan Strelac dobro pazi da taj njegov deo ostane u senci, da dominiraju razum i realnost, i veoma su oprezni u ljubavi jer znaju koliko mogu da se povrede. Ipak, kad steknu poverenje, oni su potpuno posvećeni osobi koju vole, poklanjaju svoje srce bezrezervno, predaju se celim bićem – i beskrajno uživaju u tome.

Editors choice