Nastavljamo da govorimo o kompatibilnosti horoskopskih znakova. Pojedini se odlično slažu jedni sa drugima i bili bi savršen par prema astrologiji, dok će drugi sklopovi nailaziti na mnogo više izazova zbog razlike u karakteru.

Vaga

Poznato je da Vaga žudi za ravnotežom, pa su joj mir i stabilnost veoma važni u vezi. Ne želi da joj neko određuje šta da radi, niti da pokazuje potpunu nezainteresovanost. Zato će se Vaga najbolje slagati sa drugim Vagama. Pored toga, prija joj društvo Ovnova i Vodolija – koji će je mentalno stimulisati.

U ljubavi je veoma važno da se oseti ta iskra, a Vaga nju ne oseća sa Devicom i Jarcem. Loš izbor su i Ribe, koje su sklone sanjarenjima, što Vagi definitivno ne donosi balans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers)

Škorpija

Škorpija ima tu dubinu koju retko ko može da razume. Zato će Škorpija kao vodeni znak naći zajednički jezik sa drugim vodenim znacima – Rakom i Ribama. Devici su Škorpije zanimljive, posmatra ih kao misteriju koju pokušava da odgonetne.

Vodolija i Škorpija se nimalo ne slažu i moguće je da će ovakav par često da se svađa. Lav i Ovan isto nisu dobar izbor za Škorpiju koja je i suviše ljubomorna.

Strelac

Strelac na život gleda kao na avanturu i želi da nađe partnera sa kojim će moći da doživi razna iskustva, da proputuje svet, da posećuje koncerte, pa i da se upusti u avanturu roditeljstva. Blizanci svojom energijom intrigiraju Strelca i ova veza bi mogla da bude veoma zdrava i funkcionalna. Dobri su i sa drugim Strelcima, kao i sa energičnim Ovnovima koji će moći da ih prate.

Ovaj znak je i suviše bučan i buntovan za Jarca i Bika – tako da ne predstavljaju dobar sklop. Loše će funkcionisati i veza sa Ribama, zato Strelci imaju problem da iskažu svoje emocije.

Jarac

Da je zodijak učionica, Jarac bi bio štreber koji sedi u prvoj klupi, redovno uči svaku lekciju i ima brdo petica u dnevniku. Devica razume Jarčevu energiju i imaju slične poglede na život. Škorpija zna da u Jarcu ima mnogo više nego što se čini na prvi pogled.

Jarac ne treba da bude u vezi sa Strelcima, Lavovima i Blizancima, jer će ga doživeti kao isuviše ozbiljnog i stegnutog.

Vodolija

Vodolija teži za napretkom čime god da se bavi, posmatra svet iz sasvim nove perspektive i nudi kreativna rešenja. Blizanci i Vodolije će se odlično slagati u ljubavnoj vezi, zato što će mentalno stimulisati jedno drugo. Vodoliji će se svideti i Vaga – i to će biti jenda izuzetno stabilna veza.

Vodolija neće imati strpljenja za emotivnu Škorpiju, ona ceni otvorenost i logiku – čega kod Škorpije baš i nema. Ovom vazdušnom znaku se neće dopasti ni Rak, ni Bik – koji su skloni preteranom razmišljanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers)

Ribe

Ribe vole misticizam, kreativnost, spiritualnost – zato će uvek biti u odličnim odnosima sa Škorpijom i Rakom. Ova tri znaka se međusobno razumeju. Iako će nekima zvučati nemoguće, Ribe i Jarac predstavljaju odličan sklop – savršen primer kako se suprotnosti privlače.

Mogli bismo reći da Strelci, Blizanci i Lavovi uopšte ne govore istim jezikom kao Ribe. Ribe su osetljive i stidljive, a ovi znaci nemaju strpljenja za njih.

Naslovna fotografija: instagram.com/humanlovers

Jovana Petković

Comments