Moderna i efektna kolekcija cipela i aksesoara brenda Hoss Intropia za ovogodišnju prolećnu i letnju sezonu ono je što vam je neophodno kako biste svojoj odevnoj kombinaciji dali poseban pečat. Sve što vam je potrebno za proleće i leto pronaći ćete u ovoj novoj kolekciji. Raznovrsna je ponuda torbica, cipela, nakita te ćete zasigurno za sebe izabrati ono što oslikava vaš stil.

Hoss Intropia spring summer 2014 shoes and accessories1 Hoss Intropia: Cipele i aksesoari za poželeti

Elegantne clutch torbice u dve boje, upečatljiv nakit sa ljubičastim detaljima i sandale sa platformom obeležiće ovu sezonu. Pruge na torbama pravo su osveženje u Hoss Intropia kolekciji. U ponudi su aksesoari u krem, žutoj, crvenoj, ljubičastoj i plavoj boji.

Hoss Intropia spring summer 2014 shoes and accessories2 Hoss Intropia: Cipele i aksesoari za poželeti Hoss Intropia spring summer 2014 shoes and accessories3 Hoss Intropia: Cipele i aksesoari za poželeti Hoss Intropia spring summer 2014 shoes and accessories4 Hoss Intropia: Cipele i aksesoari za poželeti Hoss Intropia spring summer 2014 shoes and accessories5 Hoss Intropia: Cipele i aksesoari za poželeti Hoss Intropia spring summer 2014 shoes and accessories6 Hoss Intropia: Cipele i aksesoari za poželeti

Polučizme sa šljokicama za one koji vole da eksperimentišu i veliki nakit takođe su u novoj kolekciji savršeni aksesoari za upotpunjavanje vašeg autfita. Zablistajte sa stilom!

Hoss Intropia spring summer 2014 shoes and accessories7 Hoss Intropia: Cipele i aksesoari za poželeti

Dragana Katić 

Comments