Ukoliko već sa setom gledate na kupaći kostim koji ćete morati da odložite do sledeće sezone, bazena u zatvorenom, ili, ukoliko imate sreće, do neke egzotične destinacije, ono što dolazi da otvori i začini bilo koji jesenju kombinaciju su novi Hoss Intropia detalji. Ovaj španski brend pripremio nam je neverovatnu paletu za žene svih dobi. Tu se nalazi ponešto za sve: ljubitelje cipelica, zavisnice o efektinim tašnama, devojke koje uživaju u čestim izlascima do jutra, ili žene koje vole detalje sa stilom, a opet nosive i uvek praktične. Smeli komadi nakita, lepršavi šalovi, torbe dovoljno ozbiljne za posao, ali i opuštene za piknik samo su neki od komada koji će tek probuditi apetit modnih sladokusaca.

Najbolje od svega je što u trenucima prelaznog vremena kada potreba za obnavljanjem garderobera dostiže vrhunac ovi detalji su tu da smire strasti kupoholičarki, donesu notu novog i osveže stare odevne kombinacije. Kaubojke toplih boja, tašne oblih ivica, spoj prirodnih materijala kože i krzna i pažnja poklonjena detaljima je ono što odlikuje jesenju kolekciju ove modne marke koja vas svakako neće ostaviti ravnodušnim.

Pročitaj i ovaj tekst – Unisa: Udobne i elegantne cipele

Elegantno a ujedno i praktično 11 Hoss Intropia: Modni detalji za jesen 2013.

Elegantno a ujedno i praktično

Igra boja i materijala Hoss Intropia: Modni detalji za jesen 2013.

Igra boja i materijala

Kaubojke toplih boja 11 Hoss Intropia: Modni detalji za jesen 2013.

Kaubojke toplih boja

Neodoljivo i glamurozno Hoss Intropia: Modni detalji za jesen 2013.

Neodoljivo i glamurozno

Perle šljokice i diskretni animal print 11 Hoss Intropia: Modni detalji za jesen 2013.

Perle šljokice i diskretni animal print

Tašnice kao bombonice 11 Hoss Intropia: Modni detalji za jesen 2013.

Tašnice kao bombonice


Marija Dimitrović – diplomirani politikolog koji obožava vodu, svoje najbliže, i dalje čita i gleda bajke i vodi se maksimom – Vivre sa vie. Nekad sam mače, a nekad mačeta.

Comments