Još od sedamdesetih godina, kada su se pojavile, hot pants su ostale najbolji način da pokažete svoju vitku figuru. Vremenom su doživljavale različite promene, ali je konstitucija ostala ista. “Vruće” pantalonice su pogodne za svaku priliku. Niskog ili visokog struka, od kože, džinsa ili nekog lepršavog materijala, bitno je samo da ih u outfit uklopite na pravi način.

Budite neodoljivo seksi u kožnom šortsu, uz visoke potpetice i malo nakita, ili se pak, ugledajte na Džesiku Simpson (Jessica Simpson) i svoju kombinaciju sa upadljivim gornjim delom upotpunite jednostavnim lepršavim šortsićem. Najinovativnije su hot pants visokog struka i oblika ženskih bokserica. Različitih materijala i dezena, mamiće poglede. Ali ipak, najviše slobode ostavlja večiti džins. Uz baletanke ili rimljanke, t-shirt i par detalja, činiće savršeni dnevni outfit. S druge strane, uz visoke potpetice, nešto elegantniju majicu ili blejzer, i upadljivi nakit, noć će žudeti za vama.

jessica simpson christian dior sunglasses Hot pants MARC BY MARC JACOBS SPRING RTW 2011 PODIUM 031 runway Hot pants article 1315490 0B5DC3C9000005DC 543 468x725 Hot pants 74406894 10 Hot pants megan fox shorts 09 Hot pants

Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Coco Chanel joj je do sada rekla najviše korisnih stvari.

Comments