Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kampanja “Miliooooon razloga zašto želim svet uz tebe” u organizaciji “Fonda B92” i kompanije “Avon”, uz podršku Ministarstva zdravlja i Američke ambasade u Srbiji, obeležiće oktobar kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke organizovanjem niza događaja u formi putujućeg karavana. Cilj je da se skrene pažnja javnosti na rak dojke koji je jedan od vodećih uzroka smrtnosti žena u Srbiji, najčešće u dobi između 40 i 50 godina i istakne značaj preventivnih redovnih lekarskih pregleda, jednom godišnje. Karavan će biti organizovan u tri najveća grada u Srbiji, u  Nišu 5. oktobra, NovomSadu 10. oktobra i Beogradu 12. oktobra ove godine.

Kampanja ima za cilj podizanje i menjanje društvene svesti o karcinomu, edukaciji, stavljanje akcenta na ranu dijagnostiku, kao i prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke.Na glavnim gradskim trgovima u Nišu, Novom Sadu i Beogradu biće instalirani pokretni mamografi i informativni pultovi.Završni događaj biće održan u Beogradu 12. oktobra, kad će u podne biti organizovana šetnja podrške u kojoj će se organizatorima pridružiti brojne ličnosti iz javnog života. Šetnja će početi na Trgu Republike, nastaviti se kroz Knez Mihailovu ulicu i završiti se vraćanjem na Trg. Posebna pažnja biće usmerena na žene koje su pobedile rak dojke, koje će takođe učestvovati u šetnji.

 Pridružite se ružičastom putujućem karavanu u borbi protiv raka dojke

Pridružite se ružičastom putujućem karavanuu borbi protiv raka dojke

U sklopu kampanje na zvaničnoj Facebook stranici kompanije “Avon” biće pokrenuta aplikacija pomoću koje će biti prikupljana sredstava za fond za borbu protiv raka dojke. Aplikacija koja startuje do kraja septembra omogućiće razmenu poruka i razglednica sa porukom “Želim svet uz tebe”, a za svaki share kompanija “Avon” doniraće jedan dinar projektima koji se bave edukacijom žena iz ruralnih sredina o raku dojke.

Rak dojke spada u najčešći uzrok smrti kod žena, a ukoliko se rano otkrije izlečiv je u više od devedestšest odsto slučajeva. Uključite se u borbu protiv raka dojke i pošaljite snažnu poruku svojoj majci, sestri, supruzi, ćerki, devojci i prijateljici koliko je njihova uloga u vašem životu značajna.

Editors choice