Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Pridružite se ružičastom putujućem karavanu u borbi protiv raka dojke

Pridružite se ružičastom putujućem karavanu u borbi protiv raka dojke

Kampanja “Miliooooon razloga zašto želim svet uz tebe” u organizaciji “Fonda B92” i kompanije “Avon”, uz podršku Ministarstva zdravlja i Američke ambasade u Srbiji, obeležiće oktobar kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke organizovanjem niza događaja u formi putujućeg karavana. Cilj je da se skrene pažnja javnosti na rak dojke koji je jedan od vodećih uzroka smrtnosti žena u Srbiji, najčešće u dobi između 40 i 50 godina i istakne značaj preventivnih redovnih lekarskih pregleda, jednom godišnje. Karavan će biti organizovan u tri najveća grada u Srbiji, u  Nišu 5. oktobra, NovomSadu 10. oktobra i Beogradu 12. oktobra ove godine.

Kampanja ima za cilj podizanje i menjanje društvene svesti o karcinomu, edukaciji, stavljanje akcenta na ranu dijagnostiku, kao i prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke.Na glavnim gradskim trgovima u Nišu, Novom Sadu i Beogradu biće instalirani pokretni mamografi i informativni pultovi.Završni događaj biće održan u Beogradu 12. oktobra, kad će u podne biti organizovana šetnja podrške u kojoj će se organizatorima pridružiti brojne ličnosti iz javnog života. Šetnja će početi na Trgu Republike, nastaviti se kroz Knez Mihailovu ulicu i završiti se vraćanjem na Trg. Posebna pažnja biće usmerena na žene koje su pobedile rak dojke, koje će takođe učestvovati u šetnji.

 Pridružite se ružičastom putujućem karavanu u borbi protiv raka dojke

Pridružite se ružičastom putujućem karavanuu borbi protiv raka dojke

U sklopu kampanje na zvaničnoj Facebook stranici kompanije “Avon” biće pokrenuta aplikacija pomoću koje će biti prikupljana sredstava za fond za borbu protiv raka dojke. Aplikacija koja startuje do kraja septembra omogućiće razmenu poruka i razglednica sa porukom “Želim svet uz tebe”, a za svaki share kompanija “Avon” doniraće jedan dinar projektima koji se bave edukacijom žena iz ruralnih sredina o raku dojke.

Rak dojke spada u najčešći uzrok smrti kod žena, a ukoliko se rano otkrije izlečiv je u više od devedestšest odsto slučajeva. Uključite se u borbu protiv raka dojke i pošaljite snažnu poruku svojoj majci, sestri, supruzi, ćerki, devojci i prijateljici koliko je njihova uloga u vašem životu značajna.

Editors choice