Kada je novi član prestižne Huawei P serije u aprilu predstavljen u Londonu, bio je to spektakl o kom se pričalo širom Evrope i ozbiljan izazov za buduće promocije. Kompanija Huawei sinoć je ponovila uspeh i u Beogradu i nesvakidašnjom žurkom u srpskoj prestonici ozvaničila dolazak premium modela Huawei P8 na naše tržište!

Ekskluzivnoj promociji telefona Huawei P8 u poznatom beogradskom klubu “Promenada” prisustvovao je ambasador republike Kine gospodin Li Manchang sa suprugom, predstavnici medija, ljudi iz sveta biznisa i poznate ličnosti među kojima su Dragan Petrović Pele, Olga Odanović, Milorad Mandić Manda, Stefan i Danijela Buzurović, Danijela Vranješ, Nebojša i Dragana Grnčarski, Snežana Dakić. Goste je kroz žurku vodio poznat radijski glas voditelja Predraga Popovića-Popa, dok se za dobru atmosferu pobrinuo poznati beogradski DJ.

Spektakl pod nazivom #P8obasjaograd otvorili su bacači vatre koji su ispisivali plamene osmice koje predstavljaju i znak za beskonačnost.

Kineski ambasador sa suprugom i predstavnicima kompanije Huawei Huawei u Beogradu premijerno predstavio 4G LTE pametni telefon

Prostor Promenade bio je podeljen u tri zone: welcome, experience i party, a, kako je i očekivano, najveće interesovanje vladalo je u experience zoni. Gosti su premijerno testirali telefone i zabavljali se uz napredne funkcije i do sada neviđene režime za pravljenja fotografija u različitim uslovimam osvetljenosti.

Uz model P8, Huawei je predstavio i P8 Lite, takođe 4G LTE, a koji ima veoma pristupačnu cenu. Novost koja je posebno obradovala sve ljubitelje telefona je garancija od čak tri godine koju je Huawei obezbedio za model P8, kao i premium servis.

Comments