Huawei ponovo uzdrmao tržište pametnih telefona

Gospodin Wang Yanmin, predsednik grupacije Huawei Device za Centralno-istočnu Evropu i Nordijsku regiju kazao je:

“Za manje od dva meseca po predstavljanju našeg premium modela Huawei P8, poručeno je 800.000 telefona u 120 zemalja. Oslanjajući se na izuzetan tržišni uspeh Huawei P serije, verujemo da će Huawei P8 postati jedan od najpopularnijih pametnih telefona u 2015. godini. Huawei P8 predstavlja vrhunac stila i funkcionalnosti P serije. Uređaj je savršen spoj vrhunske tehnologije i besprekornog stila, jednostavan je za korišćenje, a poseban akcenat je na nesvakidašnjim režimima i opcijama za fotografisanje.

Wang je takođe naglasio: “Izuzetno stilizovana Huawei P serija doživela je veliki uspeh širom sveta. Ukupna svetska prodaja Huawei P6 modela dostigla je pet miliona uređaja u 60 zemalja, dok je Huawei P7 premašio broj od 5.5 miliona prodatih uređaja u više od 100 zemalja za samo šest meseci.”

Da podsetimo, Huawei je jedan od tri najveća proizvođača pametnih telefona u 2014. godini uz isporuku koja dostiže 75 miliona uređaja u celom svetu. Svest o brendu porasla je sa 52% na 65% u 2014. godini, a Huawei se našao na prestižnoj BrandZ listi “Top 100 globalnih brendova za 2015. godinu”.

Huawei P8 okupljanje zvanica Huawei u Beogradu premijerno predstavio 4G LTE pametni telefon

Dizajniran da inspiriše

Umetnošću izrade koja pomera granice novih mogućnosti i revolucionarnim Light Painting režimom Huawei P8 inspiriše korisnike na kreativnost i opravdano nosi epitet najboljeg uređaja P serije. Osim ove napredne funkcije, Huawei tim posebno je ponosan i na Director mode i Selfie režim.

Light Painting Mode je režim za pravljenje fotografija visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja. Kamera telefona usklađuje upotrebu blende i koristi je za snimanje širokog i dugog spektra svetlosti, omogućavajući korisnicima da vide kako će fotografija izgledati u toku fotografisanja. Huawei P8, pruža mogućnost kreativnog eksperimentisanja sa izvorima svetlosti u mraku.

Huawei P8 Director Mode je prvi profesionalni režim za snimanje video zapisa na pametnom telefonu. Pruža korisnicima pametnih telefona mogućnost da usmere i kontrolišu do tri druga Android telefona prilikom snimanja video zapisa, iz četiri ugla, simultano i uz mogućnost sinhronizovanog montiranja videa.

Novi Selfie režim uz personalizovano podešavanje pruža zabavu za više ljudi.

Huawei P8 porodica – P8, P8max i P8 Lite

Lepota jednostavnosti

Huawei P8 Lite model poseduje elegantano, jednostavano kućište sofisticiranog dizajna, tanko svega 7,7 mm unutar kog se nalaze prednja kamera od 5MP i zadnja kamera od 13 MP kao i osmo-jezgarni Kirin 620 čipset. Kamera Lite modela sačinjena je od 5 slojeva plavog stakla koji sprečavaju aberacije fotografije kao što su dvostruke ili izobličene fotografije. Ultra brza 4G LTE tehnologija omogućiće korisnicima da budu online i u najvećoj brzini bilo kad i bilo gde.

Veći ekran, veća baterija i “veći” snovi

Pametni telefon P8max zadržao je stilski dizajn modela P8, ali poseduje veći ekran od 6.8 inča, duže trajanje baterije i poseban Image Signal procesor sa optičkom stabilizacijom kadra i dual-tone blicem uz koji fotografije napravljene noću imaju prirodne boje. Huawei P8max nasledio je i elegantan ID dizajn i izvanredne performanse P serije. Sve ove karakteristike donose više zabave na većem ekranu.

Comments