Pozivnica BOSS Green BBQ Party Hugo Boss golf turnir

Ovog vikenda, 10. i 11. septembra, na terenu Golf kluba Beograd, na Adi Ciganliji, biće odigran HUGO BOSS GOLF TURNIR. Ova renomirana svetska robna marka, koja između ostalih ima i “golfersku” liniju modela i čiji je jedan od glavnih promotera, nemački as Martin Kajmer,  dugogodišnji  je partner srpskog golfa.

Nakon prošlogodišnjeg, izuzetno uspešnog i jako interesantnog golf turnira, saradnja se nastavlja i ove sezone. Prošlogodišnji turnir je bio specifičan po tome što je bio koncipiran kao “chasing the flag” turnir, gde su golferi imali tačno određen broj udaraca i cilj je bio da sa tim brojem udaraca, prođu što više rupa.

Ovogodišnji HUGO BOSS GOLF TURNIR će se igrati po Stroke i Stableford pravilima i biće jedan od 6 turnira iz MASTERS serije, tako da će golferi imati dodatni imperative za dokazivanje.

Pored standardnih nagrada u takmičenjima kao što su “longest drive” i “closest to the pin”, ekskluzivitet predstavlja i nagrada za “hole in one.” Golfer kome pođe za rukom da ubaci lopticu iz prvog udarca u rupu, biće nagrađen automobilom SMART FOR TWO COUPE!

Tokom subotnjeg dana igraće se prva runda, dok nas u nedelju očekuju finala u A (Stroke) i B kategoriji (Stableford). Nakon turnira, očekuje nas modna revija modela BOSS Green kolekcije za jesen/zimu 2011, uz sada već tradicionalni BBQ party.

Dođite da uživamo u golfu.

06 BOSS Green W FW11 Hugo Boss golf turnir 12 BOSS Green M FW11 Hugo Boss golf turnir
Comments