Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U ponedeljak, 23. decembra 2013. godine u UŠĆE SC na centralnoj bini organizovan je plesni nastup i zvanično upućen apel posetiocima da se uključe u humanitarnu akciju “Podelimo sreću” koju su organizovali magazin “Sensa”, fondacija Ana i Vlade Divac i UŠĆE Shopping Center. Događaju su prisustvovali glumac Siniša Ubović i Ivana Kuzmanović, koji su ubacili ukrase u kutiju i pozvali ostale da se priključe i budu deo ovog humanitarnog i lepog projekta. Cilj akcije je prikupljanje poklona i novogodišnjih ukrasa za mališane iz Prihvatilišta za decu Beograd, koje se nalazi u ulici Bulevar oslobođenja, kao i za udruženje roditelja dece i mladih sa smetnjama u razvoju “Evo ruka iz Zemun polja”.

IMG 5683 Humanitarna akcija Podeli sreću

Podeli sreću!

Imamo priliku da ovoj deci pokažemo kako mislimo na njih, da im poklonimo jedan lep dan, kada će uz jelku i ukrase doći i Deda Mraz da ih obraduje novogodišnjim paketićima.

IMG 5417 Humanitarna akcija Podeli sreću

Dođite i obradujete mališane

Svi građani se pozivaju da doniraju novogodišnje ukrase kojima će se okititi ustanove kao i igračke, knjige i poklončiće za dečije paketiće (za decu od 7 do 18 godina). Ukrasi i predmeti će se ostavljati u kutiji koja će se tokom nedelje nalaziti pored centralne bine UŠĆE SC, dok će se vikendima nalaziti na drugom spratu, u Sensa gradu sreće.

IMG 5372 Humanitarna akcija Podeli sreću

Čekamo vas!

Akcija prikupljanja ukrasa i poklona je počela u petak, 20. decembra i trajaće do nedelje, 29. decembra. U ponedeljak, 30. decembra Deda Mraz će obići obe ustanove i usrećiti više od 60 mališana.

 

Editors choice