#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Humanitarna akcija: Pomoć ustanovi “Prihvatilište za odrasla i stara lica”

Humanitarna akcija: Pomoć ustanovi “Prihvatilište za odrasla i stara lica”

Ustanova socijalne zaštite dnevni boravak za stara lica “Naše treće doba” i fondacija “Solidarnost Srbije” pokrenuli su akciju za pomoć ustanovi “Prihvatilište za odrasla i stara lica” u Beogradu. Cilj akcije je prikupljanje novčanih sredstava, odeće, obuće, sredstava za higijenu i hrane. Prihvatilište se nalazi u Kumodraškoj ulici broj 226a, trenutno raspolaže sa 104 ležaja i jedina je institucija u Beogradu koja zbrinjava odrasle osobe kojima je potrebna pomoć u smeštaju, hrani, odeći i drugim elementarnim stvarima.

U okviru projekta oganizuje se humanitarna modna revija 12. decembra 2013. godine u hotelu “Zira”, koja će okupiti ljude koji mogu da pomognu. Na reviji će biti predstavljeni modeli renomiranih domaćih modnih kuća i dizajnera: Trikotaža Ivković, Mona, TFY by Tiffany Production, Peđa Nerić, Ljuba Sikimić i obuća Lilu Danijele Biškup.

Reviji ce prisustvovati i na taj način i podržati akciju: Mirjana Karanović, Nenad Jezdić, Milica Milša, Žarko Jokanović… Pored profesionalnih manekena, modele ce nositi i novinarke sa beogradskih televizija, kao i korisnici dnevnog boravka za stara lica “Naše treće doba”.

Takođe, koristimo ovu priliku da pozovemo sve ljude dobre volje, da pomognu onima kojima je pomoć preko potrebna da na dostojanstven način provedu ostatak svog života. Žiro račun “Prihvatilišta za odrasla i stara lica” u Beogradu je: 840-704667-48.

Informacije o organizatorima akcije:

Ustanova socijalne zastite dnevni boravak za stara lica “Naše treće doba”

U uslovima današnjeg brzog tempa zivota, pogotovo u gradu, starijim licima se posvećuje sve manje vremena i pažnje. Iz tog razloga se oni osećaju usamljeno u svojoj sredini. Da bismo ulepšali i popunili njihove staračke dane, organizovali smo jedinstvene dnevne boravke za starije osobe na Vračaru i Novom Beogradu, gde im se pruža druženje, lekarski nadzor, razgovori sa socijalnim radnikom, raznovrsne kreativne radionice, četiri obroka i drugo. U radu koristimo iskustva zemalja Zapadne Evrope. Takođe se bavimo humanitarnim radom.

PAN1672 Humanitarna akcija: Pomoć ustanovi “Prihvatilište za odrasla i stara lica”

Pomoć ustanovi “Prihvatilište za odrasla i stara lica”

www.dnevniboravakzastare.rs

Fondacija “Solidarnost Srbije”

Postoji od 1967. godine, a neki od utemeljivača su Petar Lubarda, Leo Martin, Mira i Bojan Stupica, Džuko Zumhur, Isidor Papo… njih ukupno 235. Osnovni cilj osnivanja ovakve fondacije jeste briga o deci bez roditeljskog staranja, ali i o svim onim kategorijama koje se ne mogu starati same o sebi. Na upravljanje su nam poverene i neke od zadužbina širom Srbije, kao što su: zadužbina Alekse Krsmanovića – Terazije 34, zadužbina Dimitrija Numanovića – Kolarčeva 9, zadužbina Riharda Freliha – Makedonska 33, itd. Od prihoda koji se ostvaruju izdavanjem ovih zadužbina stipendira se oko 170 srednjoškolaca i studenata. Humanitarni rad jeste osnovna delatnost fondacije “Solidarnost Srbije”, ali i i izdavaštvo, u okviru kog je i ustanovljena godišnja nagradu za poeziju “Đurin šešir”. Fondacija deluje širom Srbije, a suosnivač je Departmana za socijalni rad, zajedno sa Fakultetom za medije i komunikacije.

www.solidarnostsrbije.org

Editors choice