Međunarodna studentska organizacija AIESEC će u saradnji sa Rotarakt klubom “Konstantin Veliki” iz Niša, 5. septembra 2013. godine, u hotelu “My space”, sa početkom u 19 časova, održati humanitarni koktel, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za NURDOR (Nacionalno Udruženje Roditelja Dece Obolele od Raka).

Ovog leta, AIESEC će kroz projekat “Seize the day” uključiti širu društvenu platformu u borbu za dečiji život. Akciju su podržali i internacionalni studenti koji, došavši iz pet različitih zemalja, žele da deci priušte interesantno i jedinstveno iskustvo kroz igru i druženje. Takođe, kao znak podrške, članovi AIESEC-a će prilikom jedne od poseta ovim mališanima pokloniti igračke.

Međutim, kao najvažniju od svih aktivnosti koje sprovodimo za mališane iz udruženja NURDOR, ističemo humanitarni koktel koji organizujemo sa ciljem prikupljanja finansijskih sredstava neophodnih za obezbeđenje kvalitetnih uslova lečenja i života ove dece i njihovih roditelja.

S tim u vezi, sa zadovoljstvom vas pozivamo da svojim prisustvom upotpunite ovu humanitarnu akciju. Za učešće na humanitarnom koktelu se možete prijaviti kontaktiranjem naše organizacije preko mail adrese office.nis@aiesec.org.rs do 1. septembra 2013. godine.

1085461 10201141734178054 1164291432 n Humanitarni koktel za NURDOR

Pomozimo zajedno onima kojima je naša pomoć najpotrebnija!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 124 zemlje, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Comments