Lav

Pripadnici ovog znaka su kreativni i rođene vođe. Obično su pametniji od proseka, uspešniji i nikako se ne zadovoljavaju malim stvarima. Vole da budu pohvaljeni za sve dobro što su uradili i, prosto, vole da uvek budu glavni.  Teško je pratiti njihov tempo i zato je potrebno da se malo smire i obuzdaju svoju želju da stalno sve kontrolišu i rešavaju. Pustite svog partnera da i on nekad nešto kaže.

Devica

Device su vredne i praktične i one su u stanju da naprave velike planove za svaku osobu! Ako vam je život u haosu – pozovite Devicu i ne brinite. Svako voli da njih ima u timu, ali i životu jer će vas uvek organizovati, ali i najbolje posavetovati. Ipak, u ljubavi bi Device trebalo da budu otvorenije i izbegavaju rutinu, koja njima zapravo ni ne smeta. Idealno za njih je da pronađu ekstrovertnog partnera koji će ih opustiti i pokazati im sve čari ljubavi. Koja, pritom, ne može uvek da se isplanira! horoskop devica min I dalje si singl? Evo koje stvari treba da promeniš sudeći po tvom HOROSKOPSKOM znaku!

Vaga

Vage su zapravo osobe koje su jako društvene i sa neverovatnom lakoćom sklapaju prijateljstva. Omiljene su u društvu i svi rado žele da provode vreme sa njima. Ipak, iako “znaju” sa ljudima, jako im je teško da se opuste i vežu za nekoga. Ne vole konfrontaciju i stalno misle da nešto nije u redu. Znajte da je većina stvari samo u vašoj glavi! Morate naučiti da se suočite sa svojim strahovima i steknete poverenje u partnera.

Škorpija

Škorpije ili volite ili ne volite – retko ko je samo ravnodušan prema njima. One su jako strastvene i energične, ali upravo to je i njihova mana. Jako su posesivni i teško im je da se obuzdaju u naletu ljubomore, što njihovom partneru smeta. Za njih je najbolje da, osim što će smiriti strasti, pronađu partnera koji je veran i odan i sa kojim će biti savršeno sigurne da ih nikada neće izdati.

Comments