Strelac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su jako zabavne i dobronamerne osobe i zbog toga su često omiljeni u društvu. Oni nikada nemaju zlu nameru, ali upravo zbog tolike otvorenosti i duhovitosti često u očima drugih mogu da budu viđeni na pogrešan način. Vodite računa šta pred kime govorite, neke osobe nisu toliki “debelokošci”.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su nezavisini i vešti. Uvek znaju najbolje, pametni su, uspešni… Skoro pa savršeni. Ipak, u vezama i nisu toliko vešti jer često deluju hladno, nezainteresovano, čak i dosadno. Naučite da budete maštovitiji, slobodniji i zanimljiviji. Slobodno se otvorite, ne morate na sve da gledate tako strogo. Sastanak sa voljenom osobom nije poslovni sastanak! single 3 I dalje si singl? Evo koje stvari treba da promeniš sudeći po tvom HOROSKOPSKOM znaku!

Vodolija

Vodolije su pametne, duhovite, originalne i potpuno očaravajuće, ali su apsolutni individualci! One teško funkcionišu u paru, pa im je potreban partner koji će im omogućiti da se osećaju slobodno i nezavisno, ali i da u njemu imaju potrebnu podršku. Takvog partnera nije teško naći, ali vi morate da naučite da ne možete u svemu biti sami i nezavisni.

Ribe

Ribe su jako zanimljive, ali su često i previše stidljive i plašljive pa sve svoje dobre i poželjne osobine koje poseduju pokazale na pravi način. Morate biti hrabriji i otvoreniji jer zaista imate šta da pokažete! Osim toga, nije naodmet da čak imate i malo manje strpljenja, jer ga ne zaslužuju svi ljudi podjednako. Vodite računa o tome kome se i koliko dajete. Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu! Izvori fotografija: www.unnis.blogg.no, www.youtube.com, www.iwishforonetimemachine.blogspot.com Ivana Tomić

Comments