Sam Chatto

Godine: 22

Zanimanje: Vajar i umetnik koji trenutno radi pretežno sa glinom kako bi napravio funkcionalne i umetnički nastrojene keramičke predmete, kako nam prenosi njegov website.

Kraljevska porodica: unuk princeze Margaret i Anthonyja Armstrong-Jonesa, pranećak kraljice Elizabethe, sin Lady Sarah Chatto

Sam je čista suprotnost svog brata Arthura. On je velik umetnik i obožava da radi sa glinom. Svoja najveća umetnička dela voli da pravi iz svog kućnog studija u West Sussexu. On je sertifikovani yoga instruktor i proveo je preko 200 sati pohađajući rigorozni kurs treniranja u Indiji (i postao prvi član kraljevske familije koji je to uradio!). Namaste Sam! 

James Middleton

Godine: 32

Zanimanje: Biznismen i preduzetnik

Kraljevska porodica: mlađi brat Kate Middleton

Ima otprilike pet pasa, iskreno, zabrojali smo se jer ih konstantno objavljuje na svojim društvenim mrežama. Iako je na žalost mnogih devojaka širom sveta na svom Instagramu objavio da je zvanično u vezi sa Alizee Thevenet, i dalje obožavamo njegove pseI da – ništa nije zvanično dok ne vidimo prsten na ruci Alizee!

Edward Windsor, Lord Downpatrick 

Godine: 30

Zanimanje: modni dizajner (osnivač modne kuće FIDIR), drugi u liniji da bude Duekdom of Kent

Kraljevska porodica: prapranećak kralja Georgea IV, sin Georgea Windsora, Earl of St. Andrews, kumić princeze Diane, daleki rođak kraljice Elizabethe

Lord Edwards je nekadašnji finansijski savetnik koji je postao dizajner odeće i aksesoara inspirisan svojim škotskim korenima. Njegova sestra, Lady Amelia Windsor je jedna od omiljenih kraljevskih stilskih ikona, što automatski i njega ističe pored nje kao jednog od stilizovanijih ljudi kraljevske familije.

Prince Constantine-Alexios Of Greece, aka ‘TINO’

Godine: 20

Zanimanje: student na Georgetown University

Kraljevska porodica: kumić princa Williama, sin krunisanog princa Pavlosa i krunisane princeze Marie-Chantal

Grčka monarhija je srušena još 1973. godine, tako da je Tino jedino po tituli pripadnik kraljevske porodice. Ima nekoliko porodičnih veza sa britanskom kraljevskom porodicom. Njegov deda, kralj Constantine je blizak prijatelj i rođak princa Charlesa, koji je njegov kum. Tinovi roditelji su uzvratili tako što su uzeli za kuma princa Williama. Tino je mnogo popularan na Instagramu i drugi je u liniji za krunu u Grčkoj, ako ikad vrate monarhiju.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/artchatto

Jovan 

Comments