4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Nekad mi prosto ne bude žao što imam podočnjake, tolike da mi se oči zatvore kad se nasmejem. Ali, ima prednosti u tom ranom buđenju, i ima lepote u tim podočnjacima, nekako mi daju životnu notu. Oduvek sam govorila: “Jebeš ženu bez bora, ta se nije ni smejala niti je plakala!” Te ću se ja sa svojim podočnjacima nekako poistovetiti.  Žena bez podočnjaka mora da je dosadna. Ali, ovog jutra iz drugog razloga ne žalim zbog njih. Ustaneš ranije, i odjednom ti je dan dug. Stigneš čak i da se na kratko skrasiš ispred kutije, u nadi da ćeš nešto pametno čuti.

Uključenje u jutarnji program-Radio Beograd, “Buđenje”. Gorica i Dragan su kao i obično nadveselili veselost raspravljajući o nekim svakodnevnim stvarima. Pokrenuli su temu “idealan poklon”.

Pokušaću da niti perifraziram niti parafraziram, već ću tu priču sjediniti sa nekim svojim razmišljanjima:

NAKIT

Skoro je pa nemoguće da neka devojka/žena u toku svog života ne dobije ovakav poklon. Pa bio to plastični nožni prsten, muškarac će pre ili kasnije svojoj ženi pokloniti nešto čime će je okititi. Najkliše poklon od svih, ali uvek radi. U zavisnosti od toga ko ga poklanja može biti poklonjen iz dva razloga:

1. Da se njime ozvaniči veza

2. Iz prostog nedostatka kreativnosti partnera, pa kud svi tu i mali Mujo – pravac u zlataru ili Swarovski radnju.

vjerenicki prsten Idealan poklon? Kako za koga!

Nakit je uvek dobar izbor... Ako ste potpuno nemaštoviti ili vrlo ozbiljni u pogledu veze.

PARFEM

Koliko može biti komplikovano da se odabere pravi parfem za ženu, u zavisnosti od njenog senzibiliteta, stila i karaktera, toliko jednostavno možete jednostavno ući u parfimeriju, kupiti najnoviji i najskuplji, koji po mogućnosti “još nije izašao kod nas”, i oduševljenje je neizbežno!

Mali savet – poklon namenjen isključivo devojkama sa kojima nemate nameru da “ozvaničite” vezu i kojima zaista ne biste ni znali šta drugo da kupite, pošto o njima možete da sudite samo na osnovu veša koji nose i traga parfema koji su na ostavile na vašem jastuku.

Ok, pojaviće se neko ko će svojoj dragoj napraviti parfem od posebnih mirisnih ulja, latica plavih ruža i neznamnijakojihjoš sastojaka, ali ti su retki kao i mesta gde se to može uraditi.

parfem 498 Idealan poklon? Kako za koga!

Parfem - zamena za svaki poklon koji vas mrzi da smišljate.

KNJIGA

Veoma retka i ugrožena vrsta. Država je to ozbiljno shvatila,te se primerci strogo čuvaju u knjižarama i bibliotekama. Hjihova upotreba je retka ali delotvorna. Poklanja se, najčešće, iz dva razloga:

1. Zato što želi da joj stavi do znanja da je zna “u dušu“

2. Zato što želi da ona misli da je zna u “u dušu“

2684136 Idealan poklon? Kako za koga!

Knjiga - ako je stvarno poznajete. Ili, ako želite da ona poveruje u to.

PUTOVANJE

Činjenica je da je ovo redak i nesvakidašnji poklon, isključivo zbog finansijskih (ne)mogućnosti, ali eto da govorimo ovde o onima koji tu mogućnost imaju. Finansijska sposobnost da se obezbedi ovaj poklon, otvara nova pitanja – da se bira gde i na koliko dugo otputovati. U zavisnosti od toga može se razlikovati nekoliko tipova, ali kad se tu upletu podaci: žena/devojka/ljubavnica sa brojem dana i destinacijom, onda već upadamo u mrežu varijacija i kombinacija iz koje se teško može isplesti. Uglavnom se poklanjaju iz sledećih razloga:

1. Želi da pobegne od svih da bi bio sam sa njom.

2. Želi da pobegne od svih da bi za promenu i u javnosti mogao da bude sam sa njom.

3. Samo zbog činjenice da mu je lepo u njenom društvu, što bi trebalo ceniti.

images 5 Idealan poklon? Kako za koga!

Za one sa dubljim džepom, možda i nazadnim namerama, tu su uvek romantična putovanja.

Ako vam je stalo do neke osobe, razmislite, ne dva puta, mnogo puta, ili možda samo jednom, šta ćete pokloniti ako je već prilika za to. Nije bitna cena, niti izgled. Bitno je značenje, jedinstveno, lično.

Ili sam to možda samo ja.


Mina Smiljanić juri za životom koji nju ne uspeva da stigne. Preambiciozni kolekcionar iskustava i uspomena. Piše brodski dnevnik da bi sprečila zaborav. Plaši se dokolice, beži od monotonije, kipi iz kalupa. Uvek svuda. Veruje da može sve i da sve zavisi od nje. Smatra da je previše jednostavna i previše komplikovana za jednu ženu. Akcijaš. Skitnica. Fu.

Editors choice