Da li ste stalno u potrazi za hobijima i nikada niste sigurni šta da izaberete? Istovremeno vas sve zanima, ali vas ništa još uvek nije toliko privuklo da biste isprobali. Teško je otkriti šta je to čemu bi trebalo da posvetite slobodno vreme, a da to ne bude skrolovanje TikTokom i Instagramom. Ljudi prestanu da se trude da pronađu hobi nakon što od mnogih odustanu. Ali, ne brinite, otkrivamo vam koji je savršen hobi za vaš horoskopski znak! 

Ovnovi

Ovnovi su uvek takmičarski raspoloženi. Oni su uporni i energični, tako da je najbolji način da tu energiju izbace tako što će početi da treniraju neki grupni sport. Vratite se sportu koji ste trenirali kada ste bili mlađi, ili probajte novi sport u kome ćete moći da iskažete koliko ste spretni. Ako niste osoba koja voli sportove, ali vam ipak više prija da trenirate sa nekim – za vas je idealna solucija grupni trening u teretanama.

Bikovi

Bikovi vole hedonizam i dekadenciju, bilo da u pitanju kupovina skupe odeće ili gušt ukusne hrane, zbog čega je idealan hobi onaj koji će podrazumevati vreme provedeno u kuhinji. Za sve Bikove savršena zabava je mešenje hleba, pravljenje krofni, kora za pitu ili domaće paste. Tako će njihova strana koja želi da simultano bude i u neredu koji iznova mogu da sređuju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Noisetier (@thenoisetier)

Blizanci

Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije, što ih čini stručnjacima za komunikaciju. Zato bi trebalo da iskoristite svoju prirodnu veštinu, tako što će svoje slobodno vreme posvetiti kreativnom pisanju. Vaše pisanje, zapravo, ne mora niko da čita niti da vidi, ukoliko niste osoba koja voli sa drugima da deli ono što stvara i ako se plašite da ćete o sebi otkriti mnogo. Pišite za sebe i svoje potrebe. Blizanci vole da uče nove stvari zbog čega je super ideja da upišete kurs kreativnog pisanja.

Rakovi

Rakovi su poznati po tome što vole da svoje slobodno vreme provode kod kuće, gde im je udobno i prijatno. Zato bi trebalo da se posvetite uređenju svog doma i da često menjate izgled prostorija u kojim živite. Preuređivanje prostora može da bude savršen hobi – otpočnite tako što čete kreairati mood board, tako ćete znati šta sve od dekoracije imate u svojoj kući, a šta možete da dokupate. Počnite od malih stvari: promenite mirišljavu sveću, kupite novu biljku…

Pročitajte i ovo: Muškarac Ovan – karakteristike, kako ga osvojiti

Lavovi

Lavovi su kreativni i umetnički nastrojeni, zato – iskoristite to i počnite da se bavite fotografijom i slikanjem. Često pogrešno prilazimo hobijima misleći da u hobijima moramo da briljiramo isto kako briljiramo u poslu kojim se bavimo. Ali, ne. Hobiji nam služe kako bismo se kreativno izrazili i  ništa od toga što mi stvaramo ne mora da bude “savršeno”, potrebno je samo da se zabavljamo. Za fotografisanje vam ne treba ništa posebno, samo kamera, koju već imate na telefonu. Fotkajte radi zabave, pa kasnije možete da počnete da ulažete u opremu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Noisetier (@thenoisetier)

Device

Device su izrazito analitičke osobe, vole da čitaju i pišu, zbog čega je super ideja da se priključe književnom klubu. Imaćete mogućnost da sa sobom nosite rokovnike i sveske u kojima ste zapisivali sve što ste zapazili dok ste čitali knjigu i to ćete moći da podelite sa ljudima koji su jednako strastveni kao i vi.

Vage

Vagama vlada Venera zbog čega vole estetski ugođaj, kao što je otmena odeća, umetnost i arhitektura. Kako biste ovu potrebu zadovoljili kod sebe vreme je da se posvetite nekim umetničkim projektima, kao što je na primer vajanje, crtanje ili keramika. Pokušajte slikanje vodenim bojama ili nabavite bojanku za odrasle pa je ukrašavajte kako želite. Pozovite svoje prijatelje da dođu kod vas kako biste uživali zajedno u vinu i slikanju.

Comments