Škorpije

Škorpije imaju intenzivne emocije koje dele uglavnom samo sa određenom grupom ljudi. One ne vole prazne konverzacije i često ne umeju da se nose sa svojim osećanjima na najbolji način – zbog čega je idealno rešenje vođenje dnevnika. Vođenje dnevnika pomoći će vam da shvatite šta osećate i da lakše procesuirate sva svoja osećanja, dok će ujedno ispunjavati vašu želju za dubokoumnim i iskrenim razgovorom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Noisetier (@thenoisetier)

Strelci

Strelci vole da proširuju svoje vidike, zbog čega im najviše prija da putuju i na taj način da uče o drugim kulturama, ali i o sebi. Takođe, ovu želju za novim mogu utoliti i enciklopedijama koje će im pružiti mogućnost da makar duhovno otputuju. Strelci obožavaju da uče zbog čega, takođe, za njih super hobi predstavlja pronalaženje novih veština koje žele da usavrše.

Jarčevi

Jarčevi su uvek pod stresom jer stalno razmišljaju o poslu, bilo da trenutno rade ili da su na odmoru. Jarčevima je potreban odmor, “mozak na ispašu” momenti, što će im pomoći da povrate balans u svom životu. Zato je za njih idealan hobi meditiranje i joga. Kako često nisu raspoloženi za društvo, mogu se upustiti u to da jogu rade online ili uz pomoć YouTube videa koje će pustiti i uživati u mirovanju i samoći.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Noisetier (@thenoisetier)

Vodolije

Vodolije su humanitarci i često su ispunjeni energijom koju žele da podele s nekim. Tu energiju možete da iskoristite za volontiranje ili tako da svoje vreme iskoristite da nekom pomognete. Ako imate prijatelje koji imaju pse, možete ponuditi svoje vreme da ih prošetate ili da nešto slično radite u obližnjem azilu.

Ribe

Ribe su izuzetno intuitivne, što mogu da iskoriste za svoj hobi. Naučite da čitate tarot karte i na taj način ćete uspeti da utolite glad svojoj intuitivnoj energiji. Za vas će to biti baš lak poduhvat jer vam je prirodno da osećate energiju ljudi oko vas.

Naslovna fotografija: instagram.com/thenoisetier

Milica Antić

Comments