Crveni karmin se ne mora kombinovati samo sa crnim ajlajnerom, već i sa toplim braon i zlatnim tonovima koji zajedno čine look dostojan crvenog tepiha! We love it!

Ukoliko all-black kombinaciju želiš da osvežiš i učiniš razigranijom uz malo boje, naš predlog je da to bude zelena senka koju možeš dopuniti tamnijim tonovima ili šljokicama kako bi kreirala smokey eyes. Ako je akcenat na očima, neka karmin bude što neutralniji.

Na tamnijem tenu će biserna senka za oči izgledati odlično, naročito ukoliko je upotpuniš upadljivim trepavicama i savršeno izvučenim ajlajnerom. Uz nude tonove na usnama, tvoj makeup će izgledati svedeno, ali ipak savršeno za svaku posebnu priliku.

Voliš dramatičan look? Onda isprobaj tamne bordo nijanse koje možeš upotrebiti kako na kapcima, tako i na usnama, za kompletan makeup look. Celokupno beauty izdanje je inspirisano dvadesetim i izgleda prosto savršeno!

Uvek kada biraš nude karmin, ostavljaš sebi prostora da se poigraš sa izborom senki i načinom šminkanja očiju. Tako, kombinacija sedefastih plavih i sivih tonova može da izgleda odlično, naročito uz sveden autfit poput crnog. Neka tvoja šminka bude ono nešto što će celokupan izgled podići na viši nivo.

Naslovna fotografija: instagram.com/hungvanngo

Ivana

Comments