Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Manikir je neizostavni deo naših letnjih stajlinga. Ako ništa drugo, makar imamo više volje i elena da se pozabavimo i ovom sitnicom kada je vreme najzad lepo i ne moramo da se skrivamo iza čizama i rukavica. Zato, totalno motivisane da ovog leta unapredimo svoju “nail game”, donosimo ti nekoliko ideja za manikir koje ćemo i same definitivno isprobati!

Mix ‘n’ Match

Jednostavno je! Odaberi nekoliko svojih omiljenih letnjih boja (mogu da budu jarke, ali i pastelne nijanse) i svaki nokat oboji različitom. Svaki nokat može da ima svoju boju (što znači da ćeš izdvojiti deset lakova), a takođe možeš i da ponavljaš boje na rukama (ako odabereš pet nijansi). Zapravo, striktna pravila i ne postoje – biraj boje, boji nokte kako želiš i uživaj u razigranom, veselom manikiru!

Petal Power

Šta god mislila o njemu, neosporno je da je cvetni print uvek dobar izbor za sezonu proleće/leto, bez obzira na to da li govorimo o odeći, aksesoarima ili – noktima! Ovog leta ti predlažemo da odabereš svetli lak za podlogu, a da onda preko njega iscrtaš sitne, raznobojne cvetne krunice tako da sve to izgleda suptilno i preslatko! Cvetići mogu da budu i iste boje, sve zavisi od toga šta želiš da postigneš.

Rainbow

Dok tamne nijanse, po nekom nepisanom pravilu, obično biramo tokom hladnih meseci, leti volimo da se opustimo i prigrlimo boje koliko god možda ne bile fanovi istih. Zato je manikir u bojama duge odličan izbor za ove tople dane, naročito ukoliko inače nosiš jednostavne, minimalističke autfite. Ponekad je potrebno dodati i onaj wow efeat, zar ne?

Summer Sparkle

Neko je rekao šljokice?! Naravno da smo za! Šljokica u nekim slučajevima može da bude previše, ali kada su u pitanju nokti – taj problem ne postoji. Za svoj manikir možeš da odabereš lak koji u sebi već ima šljokice, a možeš i svoju omiljenu nijansu jednostavno osvežiti top coat svetlucavim lakom, za nešto diskretniji efekat. Sve je dozvoljeno!

Editors choice