Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Daisy Dreams

Realno, koliko devojaka si videla da na svojim noktima nose bele rade?! Ova originalna ideja je kao savršena za minimalsitičke duše koje tokom leta najviše vole da nose nude tonove. Slatko, nežno, romantično i definitivno drugačije i neočekivano! Imaj na umu da podloga treba da bude neutralna, a nokti kratki i uredni.

Micro Dots

Još jedna preslatka ideja koju isprobavamo već danas! Za raznobojne tačkice već znamo da su top trend u julu, s tim što uvek možemo da idemo još minimalnije – providni ili nude lak neka pude podloga, a zatim doslovno čačkalicom iscrtaj minijaturne tačke u jednoj ili više boja. Ne samo da će manikir izgledati odlično, već ćeš povoljno dobiti antistres terapiju!

Tutti Frutti

Voće se odavno uselilo u svet nakita, pa su tako minđuše u obliku omiljenih voćkica jedan od glavnih trendova ovog leta. U skladu sa tim, isprobaj interesantan manikir inspirisan voćem koji uključuje mnogo boja, oblika, nalepnica, detalja. Biće ti potrebno nekoliko lakova za nokte, malo mašte i nešto više truda da dobiješ ovako neobičan manikir!

Confetti Sprinkle

Ljubitelji šljokica će možda želeti da odu korak dalje i svoje nokte ukrase svetlucavim konfetama! Lak u sebi već može da sadrži ove “krupnije šljokice”, a možeš i specijalno za tu potrebu da nabaviš minijaturne oblike i potencijalno 3D nalepnice, dok manikir potom možeš da upotpuniš i lakom sa diskretnim sjajem koji će “povezati priču”. Pravilo je jednostavno – igraj se!

Foil

U redu, sada nam je jasno da je sjaj, sjaj i još malo sjaja top trend kada je manikir u pitanju i nemamo baš ništa protiv! Ukoliko nisi fan šljokica kao takvih, poigraj se sa svetlucavim folijama i napravi interesantne oblike koje ćeš kombinovati uz najjednostavniji providni lak u vidu podloge. Sigurno će svi primetiti tvoje nokte!

View this post on Instagram

Remix classics with bold, spellbinding foils.⚡️

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Naslovna fotografija: instagram.com/emilyjanelathan

Ivana

Editors choice