Kako se približavaju praznici, približavaju se i modni izbori vezani za njih. Već polako razmišljamo o toaleti u kojoj ćemo dočekati Novu godinu, a sve su moderniji veseli božićni džemperi za sjajan provod u krugu porodice. Ipak, malo nas se seti da i svoj manikir obogati prazničnim elementima.

Ove godine vam predlažemo da budete kreativni. Kao što se za Noć veštica često poigravate sa svojim make up-om, za novogodišnje i božićne praznike možete pustiti mašti na volju kada su nokti u pitanju.

Bilo da ste samo svoj majstor, ili da volite da se neko profesionalno pozabavi vašim noktima, pahuljice ili irvasi na njima ostaviće sve bez daha.

praznični manikir 1 Ideje za praznični manikir praznični manikir 11 Ideje za praznični manikir

Ove jednostavne crteže na noktima možete napraviti i sami. Iskoristite inspiraciju koju imate za ukrašavanje vašeg stana, da napravite sebi jedinstveni manikir kojim ćete sve ostaviti bez daha.

 

praznični manikir 2 Ideje za praznični manikir praznični manikir 3 Ideje za praznični manikir praznični manikir 5 Ideje za praznični manikir

Crveno je nesumnjivo boja novogodišnjih i božićnih praznika, a uz malo mašte možete je obogatiti belim prugama, lilihipom ili Sneškom Belićem, i zračićete prazničnim raspoloženjem.

praznični manikir 6 Ideje za praznični manikir

Srebrnasti i zlatasti tonovi laka za nokte sjajna su podloga za ispoljavanje kreativnosti i umeća.

praznični manikir 7 Ideje za praznični manikir

Nalepnice za nokte u obliku pahuljica odlično će izgledati na nežno plavoj podlozi.

praznični manikir 8 Ideje za praznični manikir

Vrlo tankom četkicom možete svoje nokte ocrtati na najrazličitije načine.

Prepustite se mašti, pustite neku prazničnu pesmu i uživajte u ukrašavanju svojih noktiju.

Jasna Stanić

Comments