Ove godine već smo mnogo vremena proveli u svojim domovima, a i sada je verovatno da će se druženja u kućnim varijantama nastaviti. Ukoliko se dugo nisi videla sa najboljim prijateljicama, ili ste se videle skoro ali ti već nedostaju, evo nekoliko predloga kako možete da provedete savršen girls night u domu neke od vas. Ženske večeri su uvek dobra opcija, a sigurni smo da ste, kao i mi, u srednjoj školi i u tokom studiranja provodile večeri zajedno sa najboljim drugaricama, dok ste se smejale uz neku romantičnu komediju, pripremale za izlazak ili gledale slike momaka koji vam se dopadaju, dok lakirate nokte i pijete vino. Zato, telefon u ruke, pozovite svoje prijateljice i uživajte u zajedničkom vikendu!

Zajedničko spa veče kod kuće

Poznato je da devojke uživaju u skincare i beauty rutinama, pa zašto svoju novu rutinu ne biste podelile sa najboljom drugaricom? Dođite kod nje sa preparatima koje koristite, iako znamo da ih ima mnogo i da vam torba neće biti baš lagana – i kažite da ste došle da uživate, posvetite se sebi i budete lepe u inat svima. Dakle, stavite maske na lice, iskoristite jade roller ukoliko ga imate, operite kose i stavite pakovanja na njih, pripremite biljni čaj ili detox limunadu i uživajte u tome što za sebe činite nešto lepo. Ranije idite na spavanje, iako znamo da to neće biti lako jer sa drugaricama možete pričati celu noć, a jutro nakon spa večeri možete iskoristiti za zajednički odlazak na trčanje ili vožnju biciklom. Jer ko će vas bolje podržati u “glow up” fazi od najbolje drugarice, a kasnije ćete obe izgledati i osećati se dobro!

Vežbajte makeup skills jedna na drugoj

Ukoliko vas, ili vašu drugaricu interesuje šminka – girls night je idealna prilika da isprobate nove lookove jedna na drugoj, pre nego što sa njima izađete u javnost. Tada je vreme da se opustite i date mašti na volju, i isprobate sve one rizične lookove koje ste možda videle na celebrity ličnostima ali niste sigurne da li će vam stajati i da li imate dovoljno hrabrosti da ih iznesete. I verujte nam, onda kada budete izgledale fenomenalno, poželećete da ili izađete, ili napravite photoshooting veče i kasnije te fotografije naravno – okačite na Instagram.

Comments