Postoji nekoliko zaraznih igrica koje morate imati u svom telefonu, jer će vam baš one pružiti trenutke zabave onda kada zavladaju dosada i dokolica.

Naravno, ne smete dozvoliti da ove igrice zavladaju vašim životima, ali moramo priznati da se neke osobe lako navuku na igranje, ili je možda bolje reći: zavisne su od istih!

Prva na našoj listi je igrica “2048”. Naočigled tako jednostavna i zabavna, a može biti i veoma frustrirajuća ukoliko ne uspete da dostignete određeni rezultat. Inače, ovo je jedna od popularnijih igrica, a broj ljudi koji je igraju govori o kvalitetu.

15 Igra bez granica: Aplikacije koje ubijaju dosadu

“Heads Up” je posebno zanimljiva, jer je možete igrati sa svojim prijateljima. Možete takođe izabrati kategoriju: od imenovanja neke poznate ličnosti, do akcentovanja neke reči, pevanja pesme… Oni koji su počeli da je igraju kažu da noćima ne spavaju zbog nje.

27 Igra bez granica: Aplikacije koje ubijaju dosadu

Sledeća na redu je “Piano Tiles”, a pravila su jednostavna: sve što je potrebno jeste da dodirujete bele pločice. A kad se pojave crne snalazite se kako znate i umete. Uostalom, skinite ovu aplikaciju i videćete o čemu je tačno reč.

37 Igra bez granica: Aplikacije koje ubijaju dosadu

“Match the Doots” podrazumeva da u određenom vremenskom periodu spojite kuglice određene boje. Kako bi dobili bonus poene potrebno je što više kuglica spojiti u što kraćem periodu.

3, 2, 1… krećite!

44 Igra bez granica: Aplikacije koje ubijaju dosadu

“The Sims”

Toliko je ljudi, zavisnika od ove igrice da ne treba posebno predstavljati je. Ipak, ukoliko si jedan od onih koji nemaju pojma o čemu je reč, moraš je instalirati da bi saznao, a onda se i zabavio.

54 Igra bez granica: Aplikacije koje ubijaju dosadu

Violeta Stojanović

Comments