Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Igre REALNOSTI: Šta biste radije

Igre REALNOSTI: Šta biste radije

1/2

Da li bi više volela da ostaneš sama ili da živiš u nesrećnom braku? Da li bi radije da preživiš i budeš invalid ili da pogineš? Da li bi pre ostala bez vida ili sluha? Sve te „šta biste radije“ igre predstavljaju izbor između dva zla, uglavnom. Zašto ih igramo, ne znam. Možda da bismo se lakše suočili sa realnošću, koja je često daleko od igre, a i od svakog izbora manjeg zla. Ali ima i onih gde birate između dva dobra, a one možda služe tome da bolje shvatite svoj sistem vrednosti, kao i činjenicu da sami birate ono što vam je najvažnije u životu. Da li biste radije pravili kompromise i živeli mirno ili bili beskompromisni večiti buntovnici? Neki od ovih izbora menjaju se sa godinama.

Da li biste radije imali novac ili vreme?

Ni novca ni vremena nikad nema dovoljno. Najveći deo vremena posvećujemo zarađivanju novca. Da li nam je važnije vreme – u kome ćemo raditi isključivo ono što nam se dopada, što nas opušta i u čemu uživamo, ili novac, koji će nam omogućiti da ne trošimo vreme na zarađivanje i da radimo samo ono u čemu uživamo? Ne razmišljajte o tome kako je nerealno i jedno i drugo, jer kako god okreneš, uvek si u deficitu. Dakle, vreme ili novac?

ss2 Igre REALNOSTI: Šta biste radije

Da li biste radije živeli na planini ili na plaži?

Planina je visoko iznad sveta, vazduh je čist, priroda čudesna. Tamo dole je plaža – samo istrčite iz kuće i bućnete se u more umesto jutarnje gimnastike. Ne možete izabrati da leti živite na plaži, a zimi na planini, pa da imate najbolje od jednog i drugog, morate da izaberete jedno. Razmislite o zimi pored mora i letu na planini. Nekome je voda neophodan element, pa makar i uz pretnju cunamijem, a neko bi menjao sva mora za jednu planinu. Pitanje nije šta vam je lakše i praktičnije, nego je usmereno na otkrivanje onoga što vam je suštinska potreba, kad su u pitanju prirodne sile i elementi.

Editors choice