Da li biste radije na poslu celog dana stajali ili sedeli?

Celog dana na nogama – možete da mrdate, menjate položaje, da skakućete, istežete se i okrećete. Ali noge bole, ponekad otiču. Naporno je. Od celodnevnog sedenja dobijate hemoroide, krivi vam se kičma, kočite se, gojite i mlitavite. Da li ste statičan tip, koji ne bi bio u stanju da prestoji radni dan, ili ste aktivni i za vas je ubistveno “vezati” vas za stolicu?

Ss1 Igre REALNOSTI: Šta biste radije

Da li biste radije bili sami i mirni ili u paru i uznemireni

Možda je upravo ovo dilema vašeg života? Dok sedite u svom miru i samoći, pitate se da li ipak propuštate dinamiku života, parovanja, zajedništva, koja bi vam donela neku novu dimenziju, ili ste zaista odabrali samoću i mir, jer je to ono što vam je suštinski važno. Ili se upravo borite sa trzavicama i izazovima zajedništva i pitate se hoćete li ikada ponovo iskusiti mir, samoću, privatnost, i da li vi možda baš i niste osoba za partnerski život. Ah, svaki izbor ima svoju cenu, a ovo je jedan od najcenjenijih.

Da li biste radije bili srećni ili uspešni

Možda vam ovo deluje kao podvala, jer biti srećan ne znači i biti uspešan, a biti uspešan, sigurno donosi sreću koju neuspešni ne poznaju. Deluje kao da je svakako bolje biti uspešan, jer tada sreća sama dolazi. Ali ipak, razmislite o ovom izboru. Ovde zapravo, birate između opuštanja i spontanosti i jurnjave za materijalnom potvrdom smisla života.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.pinterest.com, www.fashiongonerouge.com

Aleksina Đorđević

Comments