Članovi svetski poznatog benda Il Divo obratili su se beogradskoj publici i pozivaju vas na njihov spektakularni koncert koji će se održati 28. oktobra u 21č u Štark Areni. Ovaj muzički spektakl je deo njihove svetske turneje pod nazivom “A New Day Tour”, a posebna atrakcija za beogradsku publiku je predstavljanje novog člana, Stivena Labrija.

Klasična crossover grupa, Il Divo, koja obara sve rekorde prodaje i ima više od 26 miliona prodatih albuma, izvešće najpopularnije pesme sa svog repertoara, a to će biti četvrto gostovanje ovog popularnog kvarteta u Beogradu koji naša publika uvek sa nestrpljenjem očekuje.

Ovo je savršena prilika za romantično subotnje veče, zato planirajte unapred i osigurajte svoje ulaznice na vreme.

Nastupi Il Diva obeležili su neke od najprestižnijih događaja širom sveta. Pored toga, imali su čast da sarađuju sa legendama poput Selin Dion, Barbre Strajsend, Toni Brakston i mnogim drugima.

Ne propustite priliku za poseban susret s članovima benda. “Meet and greet” događaj će se održati u bekstejdžu Štark Arene 45 minuta pre koncerta, omogućavajući oko četrdeset srećnika da se upoznaju, fotografišu i razgovaraju sa ovom slavnom četvorkom. To će biti trenuci za pamćenje.

Il Divo koncert u Beogradu 1 Članovi grupe Il Divo pozvali beogradsku publiku na koncert u Štark Areni

Organizatori koncerta takođe su velikodušno ugostili učenike iz muzičkih škola širom Srbije, zahvaljujući donatorima kao što su kompanije Big Fashion, Generali osiguranje, Alta banka, Wiener Stadtische, koji su kupovinom karata omogućili budućim mladim talentima da mnogi od njih po prvi put posete beogradsku Štark Arenu.

Osim toga, koncert će biti obogaćen nastupom poznatog srpskog pijaniste Stefana Đokovića, čiji će repertoar dodatno upotpuniti ovu veče puno muzičke magije i nezaboravnih trenutaka.

Sve detalje o koncertu i ulaznicama možete pronaći na digitalnim platformama tickets.rs i ddtickets.rs, kao i na zvaničnom sajtu i blagajnama Štark Arene. Ne propustite priliku da doživite Il Divo uživo i stvorite nezaboravne uspomene.

Comments