Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Svaka od nas u ormaru ima malu crnu haljinu koja uspešno odgovara na svaki modni izazov i zadatak, koja god prilika da je u pitanju. A koliko puta si samo pomislila da ti je ovako nešto potrebno i u tvojoj karijeri – kec iz rukava zahvaljujući kojem ćeš moći da doskočiš baš svakoj situaciji koja se nađe na putu tvog profesionalnog razvoja? Mnogo i gotovo svakodnevno? Onda je vreme da upoznaš “Malu crnu knjigu” – priručnik za savremene poslovne žene!

“Mala crna knjiga” iza koje stoji Otega Juagba, osnivačica organizacije “Women Who”, savremeni je vodič za sve kreativne dame, bez obzira na to da li su tek na početku karijere ili imaju dugogodišnje radno iskustvo. Bogat je svežim idejama i praktičnim savetima, sasvim iskrenim i bez uvijanja, i kao takav će ti postati oslonac za sve poslovne poduhvate.

Mala crna knjiga 2 1 Imaš malu crnu haljinu, a da li imaš Malu crnu knjigu? (GIVEAWAY)

“Mala crna knjiga”, moderna riznica mudrosti, prožeta raznim svežim idejama i praktičnim savetima, doneće inspiraciju u tvoj poslovni život, bilo da si kreatorka, umetnica ili preduzetnica. Naučićeš kako da pregovaraš o zaradi, izgradiš svoj autentični brend, kako da otkloniš kreativne blokade i pomoću trikova usavršiš javno prezentovanje. Takođe, susrešćeš se sa savetima i iskustvima drugih kreativnih žena, a srpsko izdanje specijalno je dopunjeno pričama uspešnih dama iz naše zemlje.

Iskusna autorka i brend konsultantkinja, uspela je da na jednom mestu objedini sve ono što ti je potrebno za vođenje uspešne karijere što znači da se ova knjiga mora naći na tvojoj polici!

Zato, u saradnji sa Izdavačkom kućom Finesa, poklanjamo 3 x 1 primerak “Male crne knjige”, a sve što treba da uradiš jeste da:

Pratiš profile @_finesa_ i @wannabemagazine na Instagramu i da ispod #giveaway fotografije na našem Instagram profilu taguješ osobu kojoj bi ova knjiga takođe koristila.

Nagrađivanje traje 7 dana (od 21. marta do 27. marta) i važi samo za Republiku Srbiju! Tri dobitnika ćemo proglasiti u četvrtak, 28. marta, putem sajta random.org. Srećno!

Ivana

Editors choice