O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Svaka od nas u ormaru ima malu crnu haljinu koja uspešno odgovara na svaki modni izazov i zadatak, koja god prilika da je u pitanju. A koliko puta si samo pomislila da ti je ovako nešto potrebno i u tvojoj karijeri – kec iz rukava zahvaljujući kojem ćeš moći da doskočiš baš svakoj situaciji koja se nađe na putu tvog profesionalnog razvoja? Mnogo i gotovo svakodnevno? Onda je vreme da upoznaš “Malu crnu knjigu” – priručnik za savremene poslovne žene!

“Mala crna knjiga” iza koje stoji Otega Juagba, osnivačica organizacije “Women Who”, savremeni je vodič za sve kreativne dame, bez obzira na to da li su tek na početku karijere ili imaju dugogodišnje radno iskustvo. Bogat je svežim idejama i praktičnim savetima, sasvim iskrenim i bez uvijanja, i kao takav će ti postati oslonac za sve poslovne poduhvate.

Mala crna knjiga 2 1 Imaš malu crnu haljinu, a da li imaš Malu crnu knjigu? (GIVEAWAY)

“Mala crna knjiga”, moderna riznica mudrosti, prožeta raznim svežim idejama i praktičnim savetima, doneće inspiraciju u tvoj poslovni život, bilo da si kreatorka, umetnica ili preduzetnica. Naučićeš kako da pregovaraš o zaradi, izgradiš svoj autentični brend, kako da otkloniš kreativne blokade i pomoću trikova usavršiš javno prezentovanje. Takođe, susrešćeš se sa savetima i iskustvima drugih kreativnih žena, a srpsko izdanje specijalno je dopunjeno pričama uspešnih dama iz naše zemlje.

Iskusna autorka i brend konsultantkinja, uspela je da na jednom mestu objedini sve ono što ti je potrebno za vođenje uspešne karijere što znači da se ova knjiga mora naći na tvojoj polici!

Zato, u saradnji sa Izdavačkom kućom Finesa, poklanjamo 3 x 1 primerak “Male crne knjige”, a sve što treba da uradiš jeste da:

Pratiš profile @_finesa_ i @wannabemagazine na Instagramu i da ispod #giveaway fotografije na našem Instagram profilu taguješ osobu kojoj bi ova knjiga takođe koristila.

Nagrađivanje traje 7 dana (od 21. marta do 27. marta) i važi samo za Republiku Srbiju! Tri dobitnika ćemo proglasiti u četvrtak, 28. marta, putem sajta random.org. Srećno!

Ivana

Editors choice