Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Immo Outlet Centar i humanitarna akcija “Mame za mame”

Immo Outlet Centar i humanitarna akcija “Mame za mame”

Immo Outlet Centar tradicionalno nastavlja sa humanitarnom kampanjom “Mame za mame”. Uz pomoć posetilaca i zakupca Legenda, Idee i Lavirinta, već četvrti put za redom doniraće se neophodna sredstva Udruženju samohranih majki u četvrtak, 25. oktobra, sa početkom u 13 časova, u prostorijama Immo Outlet Centra, Gandijeva 21, blok 64.

Humanitarnu akciju od samog početka podržavaju poznate mame koje svaki put pružaju podršku samohranim majkama i uručuju im sredstva koja su prikupljena za njih. VIP mamama velikog srca koje su do sada podržavale akciju Mame za mame, voditeljke Maja Nikolić, Nina Lečić, Snežana Dakić i Irina Radović, kao i glumice Anita Lazić i Kalina Kovačević, ovoga puta, pridružila se i glumica Sloboda Mićalović, koja će se u četvrtak družiti sa samohranim mamama i njihovim mališanima.

Mame za mame Immo Outlet Centar i humanitarna akcija Mame za mame

Mame za mame

Immo Outlet Centar želi da se zahvali svim mamama koji su podržale akciju “Mame za mame” i da vas pozove da prisustvujete uručenju prikupljenih sredstava samohranim majkama, kojima je ova vrsta pomoći neophodna.

“Ponosni smo što smo kroz našu humanitarnu akciju “Mame za mame” već četvrti put prikupili donaciju za Udruženje samohranih majki i svaki put bar malo olakšali život tim hrabrim ženama. Želela bih da se zahvalim i posetiocima našeg Outlet centra koji su donirali hranu, igračke i garderobu, kao i svim poznatim majkama koje su sa nama od samog početka. Izraz na licima mališana i njihovih majki, kada dobiju paketiće, zaista je neprocenjiv i udruženim snagama ćemo im pomagati i dalje koliko je u našoj mogućnosti”  – izjavila je Aleksandra Janković, PR i menadžer za komunikacije u kompaniji Confluence Property Management, koja upravlja Immo Outlet Centrom.

Editors choice