Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Tokom četiri praznična vikenda, od 21. decembra do 11. januara, svi posetioci Immo Outlet Centra imaće prilike da uživaju u najboljoj novogodišnjoj zabavi i najpovoljnijem šopingu. Najlepše poklone, posetioci svih uzrasta, naći će upravo ispod IMMO jelke.

1i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni 2i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Najmlađe očekuju brojne kreativne radionice, čitanje bajki, druženje sa Deda Mrazom, pozorišne predstave i, naravno, uvek omiljeni klovnovi i bojenje lica. Sve to uz poklone iznenađenja koje će mališani poneti kući. Tako, tokom akcije Napravimmo bajku, koja se održava za vikend, 21. i 22. decembra od 12 do 18 sati, nakon čitanja bajki, deca će uz pomoć animatora oslikavati scene iz priča, a zatim će dobiti i divno ilustrovanu, ukoričenu bajku koju će moći da listaju tokom dugih zimskih večeri.

3i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Pred samu Novu godinu, 28 i 29. decembra, mališani će imati prilike da u jednoj od brojnih kreativnih radionica postanu pravi Deda Mrazovi pomoćnici, tako što će učestvovati u izradi novogodišnjih kapica, nakon čega će dobiti specijalne diplome od Deda Mraza lično!

Obilje novogodišnjih sadržaja posetioce očekuje i tokom poslednjih dana ove godine, pa će 30. decembra novogodišnju atmosferu zagrejati nastup dečjeg hora “Čarolija”, novogodišnja predstava “Deda Mrazu bez moći moramo pomoći”, a svi koji se raduju poklonima imaće priliku da ih dobiju i usput se odlično zabave, uz muzičku igru pod nazivom “Pokloni se i počni”. Sve to pratiće sjajna šoping ponuda!

4i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Za tinejdžere će 4. januara 2014. godine od 12 do 18 časova biti organizovano zanimljivo takmičenje u kojem će moći da učestvuju sa svojim društvom. Ukoliko odigraju PantomIMMO izazov, u kojem je zadatak da se pantomimom predstavi naziv filma ili serije, garantovano će se dobro zabaviti, nasmejati i kući vratiti sa lepim poklonima. Božićni praznici u Immo centru doneće pozorišnu predstavu u kojoj ćemo svi saznati nešto više o božićnim i novogodišnjim običajima, Božić Bati i Deda Mrazu.

Tokom celog prazničnog meseca, posetioci će biti u prilici da obraduju mališane iz Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenu u razvoju u Šekspirovoj ulici. Pod sloganom “Pomozite nam da obojimmo svoj svet” prikupljamo bojice, flomastere, sveske, slikovnice i sve ono što ovoj deci može pomoći u svakodnevnom radu sa edukatorima i vaspitačima.

Nova godina je tamo gde su pokloni – a Immo Outlet Centar će se pobrinuti da ona stigne do svih.

Editors choice