Kako da najzad ostvariš svoj cilj i istrčiš 21K?

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Potrebna ti je manikir ideja za najluđu noć? Probaj ovaj novi trend!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Tokom četiri praznična vikenda, od 21. decembra do 11. januara, svi posetioci Immo Outlet Centra imaće prilike da uživaju u najboljoj novogodišnjoj zabavi i najpovoljnijem šopingu. Najlepše poklone, posetioci svih uzrasta, naći će upravo ispod IMMO jelke.

1i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni 2i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Najmlađe očekuju brojne kreativne radionice, čitanje bajki, druženje sa Deda Mrazom, pozorišne predstave i, naravno, uvek omiljeni klovnovi i bojenje lica. Sve to uz poklone iznenađenja koje će mališani poneti kući. Tako, tokom akcije Napravimmo bajku, koja se održava za vikend, 21. i 22. decembra od 12 do 18 sati, nakon čitanja bajki, deca će uz pomoć animatora oslikavati scene iz priča, a zatim će dobiti i divno ilustrovanu, ukoričenu bajku koju će moći da listaju tokom dugih zimskih večeri.

3i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Pred samu Novu godinu, 28 i 29. decembra, mališani će imati prilike da u jednoj od brojnih kreativnih radionica postanu pravi Deda Mrazovi pomoćnici, tako što će učestvovati u izradi novogodišnjih kapica, nakon čega će dobiti specijalne diplome od Deda Mraza lično!

Obilje novogodišnjih sadržaja posetioce očekuje i tokom poslednjih dana ove godine, pa će 30. decembra novogodišnju atmosferu zagrejati nastup dečjeg hora “Čarolija”, novogodišnja predstava “Deda Mrazu bez moći moramo pomoći”, a svi koji se raduju poklonima imaće priliku da ih dobiju i usput se odlično zabave, uz muzičku igru pod nazivom “Pokloni se i počni”. Sve to pratiće sjajna šoping ponuda!

4i Immo Outlet Centar: Nova godina je tamo gde su pokloni

Za tinejdžere će 4. januara 2014. godine od 12 do 18 časova biti organizovano zanimljivo takmičenje u kojem će moći da učestvuju sa svojim društvom. Ukoliko odigraju PantomIMMO izazov, u kojem je zadatak da se pantomimom predstavi naziv filma ili serije, garantovano će se dobro zabaviti, nasmejati i kući vratiti sa lepim poklonima. Božićni praznici u Immo centru doneće pozorišnu predstavu u kojoj ćemo svi saznati nešto više o božićnim i novogodišnjim običajima, Božić Bati i Deda Mrazu.

Tokom celog prazničnog meseca, posetioci će biti u prilici da obraduju mališane iz Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenu u razvoju u Šekspirovoj ulici. Pod sloganom “Pomozite nam da obojimmo svoj svet” prikupljamo bojice, flomastere, sveske, slikovnice i sve ono što ovoj deci može pomoći u svakodnevnom radu sa edukatorima i vaspitačima.

Nova godina je tamo gde su pokloni – a Immo Outlet Centar će se pobrinuti da ona stigne do svih.

Editors choice