Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Svedoci smo svakodnevne promene trendova kojima se okružujemo, koje nosimo i koje obožavamo, bilo da se radi o trendovima u uređenju našeg doma, najnovijim modnim ili trendovima u ishrani. Sa dolaskom nove decenije stručnjaci prognoziraju šta će nam sve to ona doneti, posebno kada je dekorisanje enterijera u pitanju. Razočaraće te to što će stil u kojem si slavno ukrašavala svoj dom ove sezone biti totalno passé. Upečatljiv zid, rustična masovna klizna vrata i rose gold detalji samo su neke od stvari koje više neće biti tako popularne. U nastavku ti otkrivamo koji će to trendovi morati da padnu u zaborav, ali i koji će ih zameniti.

Kompletan beli ili sivi dekor

Ovaj trend moraš da zaboraviš. Apsolutno nije kul da ti dom izgleda sterilno i hladno. Mnogi poznati dizajneri složili su se da ćemo ove godine videti mnogo manje bele i sive boje u uređenju enterijera. Sigurno se pitaš šta će zameniti ove hladne boje, a odgovor se krije u toplijim bojama. Depresivno sive sobe zameniće tople nijanse bež boje, zelene, kao i druge neutralne nijanse prirode.

Dizajneri kažu da treba da se fokusiramo na razigraniji dizajn, boje i teksture. Popularna tehnika u opremanju doma biće mix and match, odnosno uklapanje nespojivog, u modnim trendovima, kao i u trendovima u enterijeru.

Editors choice