Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Svedoci smo svakodnevne promene trendova kojima se okružujemo, koje nosimo i koje obožavamo, bilo da se radi o trendovima u uređenju našeg doma, najnovijim modnim ili trendovima u ishrani. Sa dolaskom nove decenije stručnjaci prognoziraju šta će nam sve to ona doneti, posebno kada je dekorisanje enterijera u pitanju. Razočaraće te to što će stil u kojem si slavno ukrašavala svoj dom ove sezone biti totalno passé. Upečatljiv zid, rustična masovna klizna vrata i rose gold detalji samo su neke od stvari koje više neće biti tako popularne. U nastavku ti otkrivamo koji će to trendovi morati da padnu u zaborav, ali i koji će ih zameniti.

Kompletan beli ili sivi dekor

Ovaj trend moraš da zaboraviš. Apsolutno nije kul da ti dom izgleda sterilno i hladno. Mnogi poznati dizajneri složili su se da ćemo ove godine videti mnogo manje bele i sive boje u uređenju enterijera. Sigurno se pitaš šta će zameniti ove hladne boje, a odgovor se krije u toplijim bojama. Depresivno sive sobe zameniće tople nijanse bež boje, zelene, kao i druge neutralne nijanse prirode.

Dizajneri kažu da treba da se fokusiramo na razigraniji dizajn, boje i teksture. Popularna tehnika u opremanju doma biće mix and match, odnosno uklapanje nespojivog, u modnim trendovima, kao i u trendovima u enterijeru.

Editors choice