Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Svedoci smo svakodnevne promene trendova kojima se okružujemo, koje nosimo i koje obožavamo, bilo da se radi o trendovima u uređenju našeg doma, najnovijim modnim ili trendovima u ishrani. Sa dolaskom nove decenije stručnjaci prognoziraju šta će nam sve to ona doneti, posebno kada je dekorisanje enterijera u pitanju. Razočaraće te to što će stil u kojem si slavno ukrašavala svoj dom ove sezone biti totalno passé. Upečatljiv zid, rustična masovna klizna vrata i rose gold detalji samo su neke od stvari koje više neće biti tako popularne. U nastavku ti otkrivamo koji će to trendovi morati da padnu u zaborav, ali i koji će ih zameniti.

Kompletan beli ili sivi dekor

Ovaj trend moraš da zaboraviš. Apsolutno nije kul da ti dom izgleda sterilno i hladno. Mnogi poznati dizajneri složili su se da ćemo ove godine videti mnogo manje bele i sive boje u uređenju enterijera. Sigurno se pitaš šta će zameniti ove hladne boje, a odgovor se krije u toplijim bojama. Depresivno sive sobe zameniće tople nijanse bež boje, zelene, kao i druge neutralne nijanse prirode.

Dizajneri kažu da treba da se fokusiramo na razigraniji dizajn, boje i teksture. Popularna tehnika u opremanju doma biće mix and match, odnosno uklapanje nespojivog, u modnim trendovima, kao i u trendovima u enterijeru.

Editors choice