Koliko profila pratiš na Instagramu? A koliko njih ono stvarno, stvarno pratiš i posećuješ svakog dana kako bi dobila svoju dnevnu dozu inspiracije? Pa, ako uzmemo u obzir ovaj haotični Instagram algoritam koji očigledno nikada više neće biti hronološki, teško je ispratiti baš sve, u realnom vremenu a ne posle tri dana, pa ipak, postoje profili na koje namenski “ulazimo” baš zbog te inspiracije. Jedan od njih je i profil We The People Style iza kojeg se krije naša trenutno najomiljenija modna instagramerka Jessie Bush!

Prepoznaćeš je po plavoj kosi i odevnim kombinacijama koje su osvežavajuće normalne i nosive u stvarnom životu. Baš kao i svaka od nas, i Jessie nosi klasične farmerke, oversized džempere i mini suknje, i to u odličnim kombinacijama, a ništa od toga nije preskupo, prenapadno i preterano za svakodnevne prilike što je i čini influenserkom koju ćemo zaista pratiti svakog dana za malo #ootd inspiracije.

Njen #streetstyle blog postoji od 2011. godine, ali je od tada u svojoj blogerskoj karijeri napravila dosta preokreta. Tako, Jessie danas ne dokumentuje samo svoje sjajne autfite (koje je, podsećam, zaista lako iskopirati!) već pravi i svojevrsni gradski i beauty vodič. Pa ipak, uverena sam da je baš njen stil oblačenja ono što drži na okupu njenih 350k pratilaca koji joj se uvek rado vraćaju – po još modnih ideja!

Jessie Bush ne poznaje modni arhetip – ona ispisuje svoja pravila i smatra se pravim modnim kameleonom! Jednog dana nosi androgeno crno odelo, a drugog totalno girly haljine. Podjednako dobro! Jednog dana prati londonski eklekticizam, drugog dana milanski glamur, a trećeg svojim kombinacijama donosi dozu skandinavskog kul vajba. Ah da, ona živi u Barseloni!

Na njenom profilu ćeš sasvim sigurno videti ponavljanje odevnih komada (hvala nebesima!) ali će Jessie uprkos tome pokušati da svakoj kombinaciji doda i nešto novo kako bi dobila drugačiji autfit od skoro pa istih komada.

Comments