Sada je jesen, a Jessie zaista ume da “pokida” jesenje kombinacije, zato ti u nastavku otkrivamo nekoliko najboljih koje sigurno možeš da prilagodiš onome što već imaš u ormaru.

Kraljica jednostavnih kombinacija! Udobna rolka, farmerke, čizme do članaka i klasičan kaput zanimljivog printa – kombinacija koju svako može da ponese ovog trenutka!

Nikada ne potcenjuj kombinaciju dobre boje i zanimljivog printa! Ukoliko se odlučiš za zebra-print u crno-beloj varijanti, slobodno “začini” kombinaciju džemperom u boji koja nije crna ili bela! Dakle, u obzir dolaze jarko žuta, plava, crvena, ljubičasta… Počni da razmišljaš izvan okvira ili potraži inspiraciju upravo kod Jessie!

Haljina je najpraktičniji komad svih vremena! Pronađi model koji možeš da nosiš uz ravne čizme i kožnu jaknu preko dana i uz salonke i mantil u večernjim prilikama. Da, čak i tokom jeseni!

Ukoliko voliš da nosiš odela ali se plašiš da u određenim prilikama ne izgledaš previše ozbiljno, unesi u kombinaciju mali twist – obuj patike i zanimljive čarape! Malo formalna, malo šašava, ali svakako kul kombinacija.

Izvor fotografija: instagram.com/wethepeoplestyle/

Ivana

Comments