Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Već smo govorili o ukrašavanju jelke i prazničnoj dekoraciji doma, pa nam je sada ostalo samo još jedno – a to je ukrašavanje trpezarijskog stola u duhu praznika.

Kao što ja uvek kažem, bez obzira na to koji stil odaberete za ukrašavanje doma ili trpezarijskog stola, neka boje budu koordinirane. Da biste napravili moderan praznčni ambijent, odlučite se za jednu šemu boje (ona podrazumeva jednu boju i sve njene nijanse, i pruža neograničenu inspiraciju).

Ako ste počeli da koristite plavu boju dekoracije, slobodno možete da dodate i tirkiznu, električno plavu, mornarsko plavu ili bebi plavu. Upravo to podrazumeva onu neograničenu inspiraciju koju sam spomenula.

Ono što još možete da uradite kada ukrašavate praznični sto jeste da koristite praznične ukrase: šišarke, šljokice, ukrasne lampice… Na vama je da odaberete!

Christmas table setting5 Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola Christmas table setting1 Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola Christmas table setting2 Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola Christmas table setting3 Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola Christmas table setting4 Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola Christmas table setting7 Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola Christmas table setting8 Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola Christmas table setting Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola christmas ornaments dining room table Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola tobi breakfast 2 600x518 Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola

I kada već to radite, ukrasite i stolice sa zadnje strane trakama, šišarkama i zimskim cvećem.

Christmas table setting6 Inspiracija za ukrašavanje prazničnog stola

Nadam se da su tekstovi o zimskim praznicima bili od pomoći. Vidimo se u 2011. sa još inspiracije, ideja i korisnih saveta za dekoraciju! U međuvremenu, želim vam radosne praznike sa bližnjima.

Izvori: citified blog, Martha Stewart, she knows, snippet and ink, house and home, country living, the decorista, Tobi Fairley


Ludmila Crigan je osnivač i urednik bloga creamylife, zadužena za donošenje mrvica inspiracije bez obzira da li je u pitanju dizajn enterijera, dekor, boje ili ideje koje vode kreativnom življenju. Njen stil se može definisati kao eklektični šarm sa dodirima modernog, ženskog i savremenog.

Editors choice