Da li ste i vi željne promene u životu? Ukoliko jeste, nadamo se da dobro znate da često velike životne promene prati i ekstremna promena u frizuri – i zato imamo nekoliko veoma atraktivnih predloga za vas, kojima možda možete u 2021. godini i “prizvati” tu promenu koju priželjkujete. Ova godina proći će u znaku kolektivne ekspresivnosti, pa ako ste se dugo pitale da li da se upustite u isprobavanje neobične i potencijalno rizične frizure – ovo je znak da je vreme da to i učinite. Nema više skrivanja iza klasičnih, dugih kosa, vreme je da iskažete svoju ličnost u najboljem svetlu, da se ofarbate, skratite kosu za više od deset santimetara, stepenujete je ili isečete one šiške o kojima razmišljate već mesec dana. Oslobodite se, kosa je to – porašće! U svakom slučaju, učinite sve što želite i što ste zamislili, a ukoliko niste u potpunosti sigurni šta je to što želite, a znate da želite promenu – evo nekoliko predloga za vas.

Pastelna boja i “šerpa” bob

Ovo je statement frizura za koju vam je potrebno stava i hrabrosti da je iznesete, ali verujemo da ih imate na pretek – iako vi možda mislite da to nije slučaj pa vagate. U 2021. godini biće aktuelne frizure u neobičnim pastelnim nijansama, koje mogu biti namerno neuredne i sa izrastkom – ne moraju izgledati apsolutno savršeno. Kosa u pastelnim bojama odlično izgleda kada je kraća i uokviruje lice, pa vam zato preporučujemo ovaj veoma kratki i oštri bob, sa poluoblim i kratkim šiškama koje će vam uokviriti lice i koje nas podsećaju na one neodoljivo slatke “šerpa” frizure na koje su nas šišali u detinjstvu.

Muška ’90s frizura

Malo je reći da smo opčinjeni ovom retro muškom frizurom koju su tokom 90-ih godina prošlog veka nosili svi poznati holivudski srcolomci ili muzičari iz poznatih boy bendova, i koju sada želimo i mi same da nosimo. Kosa koja deluje kao da je skraćena, pa zatim malo porasla, sa razdeljkom na sredini i dužim pramenovima koji uokviruju lice je must have u 2021. godini, za sve one devojke koje su raspoložene da se konačno odreknu svoje duge kose i osete novu slobodu.

Platinasta pixie frizura

Pixie frizura je definitivno jedna od najpoznatijih i najpopularnijih kratkih frizura među devojkama i ženama, a sa razlogom je dospela na to mesto. Ona odlično stoji uz uglavnom svaki oblik lica, daje kosi teksturu i volumen i jednostavno je neodoljivo šik, u svakom vremenskom periodu. Ove godine u modi će biti atraktivni platinasto-plavi bob, koji možete uklopiti i uz prirodne, tamnije obrve, koji nas veoma podseća na čuvenu Edie Sedgwick – i sa kojim ćete sigurno biti zapažene.

Comments