Neuredni bob sa kratkim šiškama

Već smo najavili da će šik i praktične bob frizure biti popularne u 2021. godini, pa ako ste u bob timu – evo frizure koju biste mogli da isprobate pri sledećem odlasku kod frizera. Ovaj bob na prvi pogled deluje neuredno, ali kada mu posvetite malo više pažnje – shvatićete da je svaka dlaka upravo na svom mestu. On se odlično uklapa uz kratke šiške koje se stapaju sa pramenovima i uokviruju lice – a pravi je izbor za buntovne i nemirne devojke pune energije, koje ne žele da ih išta sputava.

Amelie Poulain frizura

Ukoliko ste gledali sada već kultni film “Čudesni život Amelije Pulen”, znate koja vas frizura očekuje u nastavku. Ipak, ako niste – preporučujemo vam da ga prvom prilikom pogledate, i sigurno nećete ostati ravnodušni prema liku Amelije, ali ni prema njenoj nežnoj i neobičnoj frizuri. Ovo je savršena frizura za sve one sanjive i romantične devojke kojima se često čini da su stare duše i da su jednostavno “rođene u pogrešnom vremenu”.

Mullet frizura 

Mullet frizura se iznenada vratila iz 80-ih godina, a mi nismo bili spremni na to i nismo ni shvatili kada se to tačno desilo! Ovu neobičnu frizuru koji nismo planirali u 2021. godini iznele su čuvene muzičarke i lepotice Rihanna i Miley Cyrus, pa ako su se one odlučile na ovaj potez – pomislile smo, možda tu i ima nešto i možda bismo i mi mogle da se oprobamo u ovom edgy stilu. Ukoliko ste hrabre i pratite aktuelne trendove, ovo je frizura za vas.

Naslovna fotografija: instagram.com/salsahair

Jovana

Comments