Keanu Reeves je zasigurno jedan od najvoljenijih glumaca na planeti. Njegovu karijeru imamo prilike da pratimo već više od 20 godina i gotovo svaku njegovu ulogu obožavamo. Reeves je bio deo velikih filmskih projekata koji su obeležili dekade – poput franšize John Wick i, naravno, The Matrix. Zauvek ćemo ga povezivati sa ulogom Nea, ali isto tako, Keanu je poznat i po tome što privatni život skriva od buke i glamura. On je, takođe, ponosni nosilac titule internet momka – jer važi za “savršenog muškarca kog sve žene žele”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Keanu Reeves (@keanureevesofflcial_)

Ovih dana imamo priliku da pogledamo novi film Keanua Reevesa The Matrix Resurrections, čija je premijera održana krajem 2021. godine, i, iako nismo očekivali da će se to ikada desiti, iznova smo se podsetili zašto toliko volimo Reevesov lik na platnu. 

Budući da se već toliko toga zna o Keanuovoj karijeri, ovaj put smo saznali koje knjige voli da čita, pa smo to želeli da podelimo s vama. Možda vas ove knjige motivišu da ih i sami pročitate, ili da neki od naslova poklonite dragoj osobi, s tvrdnjom kako je to jedna od omiljenih knjiga velikog Keanua Reevesa.

The Count of Monte Cristo – Alexandre Dumas

The Count of Monte Cristo je bila omiljena Keanuova knjiga u toku odrastanja. Zapravo, baš ona je glavni krivac zašto Keanu toliko voli da čita. Uživao je u zaranjanju u mnoge bajkovite svetove, što ga je inspirisalo i da se oproba u svetu glume. Premisa dela francuskog pisca Alexandra Dumasa bazirana je na kolekciji true-crime memoara autora Jacquesa Peucheta. Među arhivima, Dumas je pronašao jezivu priču o Pierru Picaudu, čiji su život uništila tri čoveka lažno ga okrivivši za određena nedela.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Comments