Uskoro nam stiže proleće, a sa njim i sve lepši dani! Upravo je to vreme kada pravimo promene i generalno “čišćenje” u našim životima. Kada to kažemo, ne mislimo samo na prolećno pospremanje garderobera i kuće, već i sopstvenog života i tela. Baš zato smo ove nedelje odlučili da vam poklonimo dve sjajne knjige, koje će vam definitivno pomoći da potpuno promenite svoj način života“Budi i ti opaki igrač” Džen Sinsero i “Hrono ishrana za početnike” dr Ane Grifing!

Da li ste se do sada zapitali kakav ste igrač? Da li mislite da ste do sada živeli izuzetan život, bez ograničenja? Ne? Onda je pravo vreme da pročitate knjigu “Budi i ti opaki igrač” Džen Sinsero. Reč je o knjizi samopomoći namenjenoj ljudima koji žele da poprave svoj život, ali ne žele da budu “uhvaćeni” dok to rade! U ovom zabavnom vodiču, Džen Sinsero, autorka bestselera i uspešni “kouč” nudi 27 potpuno osvežavajućih poglavlja koja se mogu pročitati u jednom dahu, a što je najvažnije, svaki od njih će vam potpuno promeniti pogled na dosadašnji način života. Kada budete došli do kraja ove knjige, naučićete kako da zavolite ono što ne možete promeniti i kako da promenite ono što ne volite.

instagram giveaway 1 Instagram Giveaway: Osvoji knjige koje će potpuno PROMENITI tvoj način života!

Pre nego što počnete da čitate veoma popularnu knjigu dr Ane Grifing “Hrono ishrana za početnike” treba da znate da hrono ishrana nije dijeta! Hrono ishrana je stil života i najkvalitetniji program hrono ishrane koji odgovara svakom pojedincu! Kada je reč o knjizi za početnike u hrono ishrani dr Grifing, ona je namenjena svim starosnim kategorijama oba pola, bez obzira na zdravstveno stanje. Njen cilj je regulisanje telesne mase do njene optimalne vrednosti i ne podrazumeva brojanje kalorija, merenje težine namirnica i određivanje količina hrane. U ovoj knjizi su objašnjeni svi metabolički procesi, kojih većina nas nije svesna. Pred nama je, stoga, jedinstveni priručnik u kome vam specijalista dr Ana Gifing predstavlja samu srž i filozofiju hrono ishrane, baziranu na iskustvu sa 60 000 pacijenata centra dr Gifing, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Ukoliko ste odlučili da ovog proleća definitivno i potpuno promenite svoj način života, onda obavezno pročitajte ove knjige koje sada možete i da osvojite. Delimo 3×2 knjige, a sve što treba da uradite jeste da:

1. zapratite Instagram profil Wannabe Magazine-a,

2. zapratite Instagram profil Izdavačke kuće Finesa,

3. u komentaru ispod fotografija na Instagram profilu Wannabe Magazine-a napišete vašu životnu vodilju, tagujete tri prijatelja i pozovete ih da učestvuju u Giveaway-u.

Giveaway traje od 7. do 14. marta, a pobednici će biti proglašeni 14. marta u komentaru ispod fotografije na našem Instagram profilu.

NAPOMENA: Giveaway važi samo za teritoriju Republike Srbije!

Comments