U savremenom svetu koji je “nametnuo” određeni način života, potrebno je ići korak po korak, ali ne sporo, jer onda neke stvari mogu da nam promaknu. Onda kada se nađemo u nekoj neodumici ili nekom prelomnom trenutku, dobro je poslušati savete od starijih, iskusnijih, pametnijih… A brojni saveti se nalaze i u mnogim knjigama, priručnicima, koji su nam na dohvat ruke uvek, samo je pitanje da li smo otvoreni to što se u njima nalazi. Za takve knjige Finesa – edukativni centar nam nudi veliki izbor, a jedan od njih je i knjiga Tip of the week.

Tip of the week predstavlja zbirku od čak 40 praktičnih saveta koji se mogu primeniti u raznim situacijama i životnim razdobljima. Shodno nekom događaju, možeš ih primeniti na neke životne probleme, dileme, ali i sve poslovne situacije iz kojih želiš da izađeš kao pobednik. Uz sve to, najbitnija strana ove knige jeste što je posvećena promenama!

Wannabe Giveaway 2017 06 15 1 Instagram giveaway: Osvoji zbirku praktičnih saveta za promene koje su ti potrebne

Promene igraju veoma bitnu ulogu u našim životima. Nijedna vrsta stagnacije ne obećava i ne može da dovede do nečeg pozitivnog, pa su jedino promene te koje nas uče da budemo bolji, istrajniji i uporniji, zbog čega je potrebno podsticati ih i usmeravati ih na pravi put, što je skoro nemoguće bez dobrih i kvalitetnih saveta koje ćeš sigurno naći u ovoj knjizi dva autora, Petra Lazarova i Kalina Babuške.

Najzanimljivije je to što su i sami autori dozvolili da se po njihovoj knjizi škraba, crta, zapisuje… Sasvim možeš da je personalizuješ, jer ćeš joj se iznova vraćati sa nekim pitanjima u glavi koje želiš brzo i dobro da rešiš, pa slobodno smeš da ispišeš ono što misliš ili šta primećuješ u nekoj rečenici, pasusu. A sve ne bi bilo ovako dobro da nije i jednog fantastičnog darivanja.

Wannabe Giveaway 2017 06 15 4 Instagram giveaway: Osvoji zbirku praktičnih saveta za promene koje su ti potrebne

U saradnji sa Finesa edukativnim centrom delimo 2×1 primerak knjige Tip of the week. Sve što je potrebno da uradite jeste:

  1. Zapratite Instagram profil Wannabe Magazine-a
  2. Zapratite Instagram profil Finesa izdavačke kuće
  3. U komentaru ispod fotografije tagujte tri osobe koje bi volele da imaju jedan ovakav priručnik za bolji život

Giveaway traje od 17. do 25. juna, a srećni dobitnici koje izvučemo putem sajta random.org biće objavljeni 26. juna.

*Napomena: Giveaway važi samo za Republiku Srbiju!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Slobodan Veličanin

Comments