Da se osvrnem brzo na ovu 2019. godinu – januar je trajao doslovno tri meseca, februar i mart su završeni dok sam trepnula, a evo za april nisam ni sigurna da se uopšte desio. Mislim, zaista, maj je već iza ćoška! No, šta je tu je, vreme je zaista čudna kategorija, ali ako ništa drugo, makar nam je leto blizu, a i ovo proleće će se valjda unormaliti pa da možemo kako valja da uživamo u sunčanim i toplim danima.

S obzirom na to da je kraj meseca, odličan je trenutak da se podsetimo šta nam je to bilo naročito kul tokom prethodnih dana, a što će vrlo verovatno nastaviti da bude kul i tokom narednog meseca.

Puffy rukavi à la 80s

Izgleda da se nikada nećemo otarasiti uticaja osamdesetih i devedesetih, ali dokle god nam se vraćaju zanimljivi trendovi – zašto bismo?! Trenutno su puffy rukavi modni “big thing”, a s obzirom na to da ih je čak i Madona odobrila, ko smo mi da ih ne želimo u svojim ormarima? Haljine, bluze, jakne… Šta god da ima rukave, trebalo bi da ima puffy rukave, a ovaj trend je tokom prethodnog meseca bio svuda – kako na revijama, tako i u prodavnicama i na Insta-feedovima. Moraćeš da priznaš, puffy rukavi izgledaju romantično i ženstveno, a upravo zbog svog retro vajba neće ostati zaboravljeni čim počne maj – imam osećaj da ćemo ih viđati svuda i tokom celog leta!

Žene lideri

Naravno da ovo nije trend samo u aprilu već oduvek i zauvek, ali ovog meseca smo se podsetili na to kroz nekoliko dobrih junakinja – Selinu Majer iz komedije “Veep”, Ši-Ra iz serije “She-Ra and the Princesses of Power”, kao i NARAVNO Deneris Targerijen iz zaista neprevaziđene serije “Game of Thrones”. S obzirom na to da će se GOT manija nastaviti i u maju, sasvim je logično da ovo nije kratkotrajni trend, a još ukoliko neka žena zauzme gvozdeni presto… Šta više da kažem?!

Ovseno mleko

Bademovo mleko je tako passé! Najnoviji “mlečni” trend jeste upravo ovseno mleko koje se pokazalo kao odličan pratilac raznih kafa i smutija, što znači da je ovo tek njegov početak u prehrambenoj industriji. Sjajna stvar – možeš ga napraviti i sama!

Comments