Hello, august! OK, da, počeo si davno i baš nam je zabavno što prolaziš ovako brzo, ali hajde, oprostićemo ti, samo zato što si sa sobom doneo kul trendove koje zapravo stvarno želimo da isprobamo!

S obzirom na brojku na kalendaru, dali smo ti dovoljno vremena da sve ove trendove i sama primetiš na Instagramu, ali za slučaj da nisi, evo šta je to IN u avgustu, sudeći prema ovoj društvenoj mreži!

Barbie Feet

Ukoliko pratiš modne blogerke, influenserke ili bilo koju sestru Kardašijan-Džener, sigurno si primetila pojavu zvanu Barbie Feet – najhot pozu za fotkanje za Instagram! Poenta je da stojiš na prstićima kako bi ti noge vizuelno izgledale duže, iako jeste malo nezgodno izdržati u ovoj pozi dok ne dobiješ onu pravu fotku. Ako nam ne veruješ na reč, samo detaljnije prelistaj Instagram i biće ti jasno – life in plastic really is fantastic!

View this post on Instagram

kamp kourtndall

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Masaža lica

Zapravo, ne znam da li je “masaža” pravi izbor reči budući da je sam trend dobio naziv Face Gym – da, bukvalno teretana ili trening za lice. Dakle, teretana kao takva više nije IN, IN je da vežbaš svoje lice, a ne telo. Hm, OK… Ovaj trend se kao zaraza proširio celim svetom, počevši od Njujorka, preko Los Anđelesa, pa sve do Londona, a poenta ovog zahvata je da kozmetičar/masažer koristi svoje ruke i neke alatke/masažere kako bi podstakao cirkulaciju krvi i proizvodnju kolagena što za rezultat ima fejslifting bez korišćenja noževa. Zanimljivo…

Comments