Kako je došao 1. februar, tako je Instagram preplavila fora “January was a tough year but we made it” na šta su mnogi počeli da se žale, ono kao, okej, u redu je, ne smarajte. E pa ovde moram da uložim prigovor – u mom slučaju nije bila fora, januar mi je zaista trajao zaaauuuveeek! Iako je zapravo bio prilično dobar mesec, sada kada pogledam, nije mi bilo jasno kako to ostali meseci prolete dok si rekao keks, samo se on razvukao u nedogled. Da, u pravu si, problem je u tome kada će sledeća plata, doduše to sada nije poenta. Shhh! Poenta je da smo nekako dogurali do februara i sada smo na korak bliže proleću što je, ako mene pitate, sasvim legitiman razlog da jedva čekamo kraj tog prvog meseca u godini.

Uglavnom. Dočekasmo februar, najkraći mesec koji zapravo ima mnogo toga zanimljivog i kul da ponudi, zato, spremi se za to da će u narednim danima Instagram biti preplavljen objavama sledećeg sadržaja:

Herbarijumi

Znam, davno beše biologija i davno beše pravljenje herbarijuma, ali izgleda da ćemo se vratiti ovim “korenima”, makar ako je sudeći prema najnovijem japanskom trendu uređenja enterijera i uzgajanja biljaka. OK, ovde zaista nema potrebe za bilo kakvim uzgajanjem, dovoljno je da nabaviš neke lepe cvetove i biljke, osušiš ih i ispresuješ i voilà – možeš da radiš sa njima šta god! Odnosno, naravno, da ih upotrebiš kao dekoraciju bilo čega! Tvoj herbarijum može da postane slika na zidu, ukras za stare šolje ili čaše koje će potom poslužiti kao vaze i tako dalje i tako dalje. Pusti mašti na volju i slobodno zaboravi na tu obavezu da moraš zapravo da zaliješ biljke.

Energetska voda

Ukoliko voliš energetska pića ali te brine to što su previše slatka i kalorična (ma da, koga briga što su pravi šok za organizam!) ovog meseca ćeš možda usvojiti malo zdraviju naviku i početi da piješ – energetsku vodu! Odlična zamena za energetska pića da, ali ne i za pravu vodu, ali ko mene pita. Uglavnom, ovaj zanimljivi izum ne sadrži šećere i ugljene hidrate, već samo kofein, ženšen i guaranu, a na raspolaganju su ti ukusi poput limuna ili grejpa. Iskreno, ne sumnjam da će ovo postati ozbiljan #musthave među pomodarima, samo dok dođe i do naših rafova.

Intimna venčanja

Miley Cyrus. Michelle Williams. Mandy Moore. Hailey Baldwin. Većina poznatih lepotica je izgovorila “sudbonosno da” na intimnoj ceremoniji i, iskreno, ovo je trend koji bih i sama rado ispratila. Ne samo da je venčanje u najužem krugu ljudi lepo, romantično i posebno, već je i, ruku na srce, prilično ekonomično. Ali s obzirom na to da je poznatim ličnostima novac najmanji problem, očigledno nije poenta u tome već upravo u intimi. I posebnom trenutku koji ti zaista znači, koji treba da pamtiš zauvek i koji ćeš podeliti samo sa određenim, dragim ljudima.

Perje

Ozbiljan trend za proleće 2019! Spremi se za to da će perje lepršati svuda tokom naredne sezone i to kako na odeći, tako i na aksesoarima. S obzirom na to da je reč o svemu samo ne o basic detalju, drži se pravila “manje je više” i perje ponesi samo na jednom od komada iz autfita.

Comments