Bakarna senka

“Game of Thrones” zvezda Sophie Turner, baš kao i njena draga Priyanka Chopra ovih dana su “uhvaćene” sa zanimljivim detaljem na kapcima – bakarnom senkom. Očigledno, bez obzira na to kakav je tvoj ten ili koja prilika je u pitanju, malo diskretnog narandžastog odsjaja nije naodmet, naročito kada želiš da zavodiš svojim pogledom gde god se pojaviš. Predviđa se da će ovaj makeup trend naročito zaživeti tokom leta kada smo, je li, sve preplanule ali niko i ništa te ne sprečava da već danas nabaviš paletu sa baš ovim nijansama.

Brandi Carlile

Iako nije novo ime u svetu muzike (nedavno je objavila svoj 17. album!) za Brandi će se tokom ovog meseca, ali i nadalje, i te kako čuti, a pre svega zato što je ženska muzička zvezda sa najviše nominacija za ovogodišnje Grammy nagrade, tik iza Drakea i Kendricka Lamara! Obama je dve njene pesme svrstao u svoju čuvenu listu omiljenih, a ove godine će Brandi takođe biti i domaćin ženskog muzičkog festivala Girls Just Wanna Weekend.

Bež

Izgleda da bež više nije tako dosadna boja! Naprotiv, nakon što ju je u više navrata ispromovisala Meghan Markle, svi smo shvatili da ovoj prefinjenoj i elegantnoj nijansi treba dati šansu, kako zimi tako i leti. Krenućemo od februara, ali ne verujem da ćemo ikada više stati. Savet plus – za potpuni efekat, obavezno isprobaj all-beige kombinaciju!

Eco-friendly beauty

Ako moda može i treba da bude sve više i više eco-friendly, zar to “pravilo” ne treba naročito primeniti i na beauty industriju? Tako je, treba, a svi su izgledi da se to i te kako dešava, baš sada. Nakon prilično zastrašujućih izveštaja o zagađenju i globalnom zagrevanju, mnogi beauty brendovi su počeli da daju svoj doprinos očuvanja životne sredine pa je tako, na primer, Lush kreirao plastic-free šampon, a nova linija za negu kože Love, Beauty & Planet koristi biorazgradive deklaracije na svojim pakovanjima koja se takođe mogu reciklirati. Dakle, ne samo da će sama ambalaža biti eco-friendly, već će se sve više pažnje posvećivati i samom sastavu proizvoda koji treba da budu prirodni, zdravi i korisni kako za nas, tako i za planetu.

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/mileycyrus

Ivana

Comments