Jun je mesec kada počinje leto, za početak, a to je dovoljno da mu se radujemo! Računamo na to da će se i vreme ustaliti i da će ovakvi topli dani postati naša nova svakodnevica, što bi značilo da imamo sve preduslove da najzad živimo onako kako kalendar nalaže, ali i kako nalažu neki od novih Instagram trendova koje ti donosimo u nastavku. Od selfija na novi način, preko drugačijeg vinskog iskustva, pa sve do retro detalja u autfitu – evo šta će sve biti kul u junu!

#BathtubChallenge

Topla kupka sa jedne strane jeste kliše, ali ne možeš me ubediti da postoji jednostavniji i lepši način da se maksimalno opustiš vikendom ili nakon dugog radnog dana. Mnogo pene, mirišljave sveće, prigušena muzika, čaša vina… Mmm, prelepo! U skladu sa najnovijim Instagram trendom, na raspolaganju su ti dve opcije u ovoj situaciji – prva je da ceo prizor ovekovečiš klasičnom insta-worthy fotkom, a druga opcija je, pa, da zapravo iskoristiš praznu kadu kako bi ispromovisala svoj #ootd. Ozbiljna sam! To su uradile Céline Dion, Tracee Ellis Ross i Lily Collins i… Imam mnogo pitanja!

Nakit za kosu

Nakon što nam je feed u nedogled bio ispunjen najrazličitijim makeup izazovima i predlozima, pažnja se sada premešta na kosu, frizure i – nakit za kosu! Nakit za kosu pre svega podrazumeva trenutno ultra popularne šnale i ukusnice, sa zlatnim ili srebrnim sjajem, biserima, školjkama, zvezdama i sličnim, romantično-letnjim motivima koje sada već možeš da pronađeš svuda. Opcija su i alke kao pravi komad nakita kojima možeš da osvežiš izgled svoje kike. Bez obzira na to kako izgleda tvoja kosa, koje je dužine i kakvog kvaliteta, sa ovakvim detaljima će ti frizura uvek izgledati kao sa naslovne strane!

Retro denim

Teksas – uvek i zauvek u srcima! Ovog meseca svi su “poludeli” za denimom u stilu 60-ih, što bi podrazumevalo visok struk i vidljivu dugmad, idealno, u obliku šortsa. Ovakav model izaziva tu retro nostalgiju, ali je istovremeno i vrlo trendi, naročito kada se iskombinuje sa trenutno modernim komadima. No, džins je makar nešto što ide uz sve, zato ga ovog leta nosi doslovno onako kako želiš i u svojim omiljenim kombinacijama!

Comments