Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Verujem da nema potrebe još jednom izgovoriti ono čuveno: “Kad pre novembar?! Čoveče!” Niko nije bio spreman za ovakav razvoj situacije – znamo da vreme prolazi, ali tako brzo?! Približava se kraj godine, ali i kraj decenije i verujem da su svi naprasno počeli da se pitaju šta rade sa svojim životom i da li su na pravom putu. No, nećemo sada te teške teme! Danas ćemo se pozabaviti kul novembarskim trendovima zahvaljujući kojim ćemo sa radošću prihvatiti novi mesec, a sve ostalo ćemo rešavati sa svojim psihologom.

Dakle, šta je to kul ovog novembra?

“Posh” bundeve

Bez obzira na to što ne slaviš “američke” praznike (OK je i da slaviš!) niko ti ne brani da ukradeš malo tog prazničnog vajba od njih i uneseš ga u svoj dom. Uostalom, ko kaže da je dekoracija samo novogodišnja – može biti i jesenja! Ovo znači mnogo cozy detalja, a kraljice svake takve dekoracije neizostavno će biti bundeve. U redu je da ih ostaviš takvim kakve jesu, ali trendovi nalažu da one ipak budu malo više “posh” – obložene sjajnim, plišanim tkaninama ili ofarbane u metalik nijanse poput zlatne i srebrne. Poenta je – možeš da se igraš! I naravno, učiniš ovaj novembar lepšim i zabavnijim.

Mjuzikli 

Ukoliko si fan mjuzikla, jer realno nas otprilike samo oni mogu raznonoditi kada se napolju smrači i kiša počne da pada danima bez prestanka, ovog meseca te čeka nekoliko sjajnih ostvarenja – “Tina”, inspirisan pesmama Tine Turner, zatim “Jagged Little Pill” inspirisan istoimenim albumom Alanis Morissette, i, mooožda najzanimljiviji od svih – “Devil Wears Prada”! #jedvačekanje

Wild Style

Leopard print je imao svojih 5 minuta. Sada je vreme da produžimo dalje i okrenemo se više divljim izdanjima. Na primer, zmija ili zebra print u najrazličitijim kombinacijama boja može da izgleda odlično ove jeseni, a ako se poslužiš pravilom “više je više”, možeš ih nositi u kombinaciji sa drugim dezenima. Just go wild!

View this post on Instagram

OMW grrr 🐅🐉 @thevolon

A post shared by Gilda (@gildaambrosio) on

Meso od biljaka

Oh da, dobro si pročitala. Izgleda da je i te kako moguće napraviti meso od biljaka i izgleda da će ono biti next big thing u prehrambenoj industriji sa sve etiketama “humano” i “ekološki prihvatljivo”Beyond Meat kompanija dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država i navodno proizvodi meso od biljaka namenjeno ljubiteljima mesa, što bi negde značilo da bi i ukus trebalo da bude sličan. Nismo se sami uverili, ali verujemo ljudima koji su isprobali ovu zamenu za govedinu – burgeri sa ovom vrstom mesa se prodaju kao da ih dele za džabe!

Editors choice