Verujem da nema potrebe još jednom izgovoriti ono čuveno: “Kad pre novembar?! Čoveče!” Niko nije bio spreman za ovakav razvoj situacije – znamo da vreme prolazi, ali tako brzo?! Približava se kraj godine, ali i kraj decenije i verujem da su svi naprasno počeli da se pitaju šta rade sa svojim životom i da li su na pravom putu. No, nećemo sada te teške teme! Danas ćemo se pozabaviti kul novembarskim trendovima zahvaljujući kojim ćemo sa radošću prihvatiti novi mesec, a sve ostalo ćemo rešavati sa svojim psihologom.

Dakle, šta je to kul ovog novembra?

“Posh” bundeve

Bez obzira na to što ne slaviš “američke” praznike (OK je i da slaviš!) niko ti ne brani da ukradeš malo tog prazničnog vajba od njih i uneseš ga u svoj dom. Uostalom, ko kaže da je dekoracija samo novogodišnja – može biti i jesenja! Ovo znači mnogo cozy detalja, a kraljice svake takve dekoracije neizostavno će biti bundeve. U redu je da ih ostaviš takvim kakve jesu, ali trendovi nalažu da one ipak budu malo više “posh” – obložene sjajnim, plišanim tkaninama ili ofarbane u metalik nijanse poput zlatne i srebrne. Poenta je – možeš da se igraš! I naravno, učiniš ovaj novembar lepšim i zabavnijim.

Mjuzikli 

Ukoliko si fan mjuzikla, jer realno nas otprilike samo oni mogu raznonoditi kada se napolju smrači i kiša počne da pada danima bez prestanka, ovog meseca te čeka nekoliko sjajnih ostvarenja – “Tina”, inspirisan pesmama Tine Turner, zatim “Jagged Little Pill” inspirisan istoimenim albumom Alanis Morissette, i, mooožda najzanimljiviji od svih – “Devil Wears Prada”! #jedvačekanje

Wild Style

Leopard print je imao svojih 5 minuta. Sada je vreme da produžimo dalje i okrenemo se više divljim izdanjima. Na primer, zmija ili zebra print u najrazličitijim kombinacijama boja može da izgleda odlično ove jeseni, a ako se poslužiš pravilom “više je više”, možeš ih nositi u kombinaciji sa drugim dezenima. Just go wild!

Meso od biljaka

Oh da, dobro si pročitala. Izgleda da je i te kako moguće napraviti meso od biljaka i izgleda da će ono biti next big thing u prehrambenoj industriji sa sve etiketama “humano” i “ekološki prihvatljivo”Beyond Meat kompanija dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država i navodno proizvodi meso od biljaka namenjeno ljubiteljima mesa, što bi negde značilo da bi i ukus trebalo da bude sličan. Nismo se sami uverili, ali verujemo ljudima koji su isprobali ovu zamenu za govedinu – burgeri sa ovom vrstom mesa se prodaju kao da ih dele za džabe!

Comments