Dok smo u septembru još i mogli da se tešimo kako je leto i dalje tu sa nama, čim je došao oktobar, nestale su sve nade i iluzije! To je to, jesen je, sve hladiniji dani su pred nama i nema više zavaravanja, uskoro će zima, doček Nove godine… A ne, nisam otišla predaleko, činjenica je da će vreme proleteti, baš kao što je letelo i do sada – mislim, helou, već smo u oktobru!

Uglavnom, dok se iščuđavamo, gledamo, čekamo, vreme provodimo na Instagramu (pa gde ćemo se drugo opuštati?!) i izdvajamo ključne trendove za ovaj mesec koje ćeš sasvim sigurno viđati svuda!

“Food” hair

U pravu si, ovo jeste boja kose koja je inspirisana hranom, ali ne brini – nije reč o nekim ludim nijansama koje zapravo ne možeš da isprobaš i sama. Pogledaj Sijeru – njena boja kose je kombinacija kakaoa i tofi karamele, a nijanse koje takođe možeš da uzmeš u obzir su i kokos, “obična” karamela, pivo, kuvano vino… Ne šalim se! I čak, ovo su zaista sjajne, trendi nijanse za tvoju kosu tokom sezone jesen/zima!

View this post on Instagram

OTW To @BlackGirlsRock #BlackGirlsRock

A post shared by Ciara (@ciara) on

Tajvan

Izgleda da ovo malo kinesko ostrvo neće biti u trendu samo u oktobru, već i tokom cele 2019. godine, kako navodi Lonely Planet. Tajvan je najbolje i najpovoljnije posetiti upravo u periodu od oktobra do februara, a savršen je izbor za sve one turiste koji ne mogu da se odluče šta im je najbitnije kada je odmor u pitanju – Tajvan nudi sve! Što se mene tiče, ovo je trend koji želim da ispratim!

View this post on Instagram

Meinong Lake is one of the favorite spots in the Meinong District and is known for its serene natural beauty and easy accessibility. During sunrise and sunset, birds can be seen at the lake resting or preying amid the light and shadow of the day. . Located: Meinong. the hometown of paper umbrellas. Also known for its Hakka Culture. ———————————————————————.‏ Photographer: @wanwan_chen1993 📸 ?‏Want to be feature . ‏🏔 Follow @taiwan_tourism . ‏🏔 Tag #taiwan_tourism ——————————————————————————— #chineseculture #lakeside #exploretheglobe #Taiwan #公園 #goexplore #nature_photo #outdoorsshooting #adventure#naturelovers #natureaddicts#adventureaddicts #hiking #HeartOfAsia ##exploretaiwan #natgeotravel#natgeo #natgeoadventure #worldnomads#adventuretaiwan #visittaiwan #hiketaiwan#adventureseeker #heavenonearth #旅行 #backpackingasia #parks

A post shared by Taiwan Tourism Guide | 台灣旅遊攻略 (@taiwan_tourism) on

Comments