Dok smo u septembru još i mogli da se tešimo kako je leto i dalje tu sa nama, čim je došao oktobar, nestale su sve nade i iluzije! To je to, jesen je, sve hladiniji dani su pred nama i nema više zavaravanja, uskoro će zima, doček Nove godine… A ne, nisam otišla predaleko, činjenica je da će vreme proleteti, baš kao što je letelo i do sada – mislim, helou, već smo u oktobru!

Uglavnom, dok se iščuđavamo, gledamo, čekamo, vreme provodimo na Instagramu (pa gde ćemo se drugo opuštati?!) i izdvajamo ključne trendove za ovaj mesec koje ćeš sasvim sigurno viđati svuda!

“Food” hair

U pravu si, ovo jeste boja kose koja je inspirisana hranom, ali ne brini – nije reč o nekim ludim nijansama koje zapravo ne možeš da isprobaš i sama. Pogledaj Sijeru – njena boja kose je kombinacija kakaoa i tofi karamele, a nijanse koje takođe možeš da uzmeš u obzir su i kokos, “obična” karamela, pivo, kuvano vino… Ne šalim se! I čak, ovo su zaista sjajne, trendi nijanse za tvoju kosu tokom sezone jesen/zima!

Tajvan

Izgleda da ovo malo kinesko ostrvo neće biti u trendu samo u oktobru, već i tokom cele 2019. godine, kako navodi Lonely Planet. Tajvan je najbolje i najpovoljnije posetiti upravo u periodu od oktobra do februara, a savršen je izbor za sve one turiste koji ne mogu da se odluče šta im je najbitnije kada je odmor u pitanju – Tajvan nudi sve! Što se mene tiče, ovo je trend koji želim da ispratim!

Comments