Instagram gori! Ma šta Instagram, ceo internet! Najzad smo došli do te famozne 2019. godine u kojoj nas očekuje mnogo lepih stvari, a finale Game of Thrones i porođaj Megan Markl nisu jedine. Evo šta se (još) nalazi na našoj #jedvačekam listi!

Dakle, Game of Thrones – super finale!

April 2019. je rezervisan za poslednju (šmrc), osmu sezonu čuvene hit serije “Igra prestola”. S jedne strane, jeeedva čekam da vidim kako će se serija završiti, odnosno, kako će se srediti ono čudo koje je nastalo kad je zid srušen, a sa druge strane sam tužna jer – to je to! Nema više GOT, makar ne u ovoj verziji koju smo tako dugo gledali i voleli. Sve priče o tome šta je bilo pre će, stvarno verujem, biti takođe sjajne, ali da li će one uspeti da ponovo probude ovakav osećaj?! Uglavnom, u tizeru koji je nešto ranije objavljen se simbolično prikazuje borba vatre i leda koju jedva čekamo da vidimo u svom punom sjaju, a malo je reći da sam se naježila gledajući iako snimak od 54 sekunde ne prikazuje niti otkriva ništa posebno ili senzacionalno. Pa ipak, finale voljene nam serije se najavljuje kao epic momenat u istoriji TV serija! Još jedan (dobar) razlog za jedvačekanje!

Disney rimejkovi

Znam, rimejkovi se nikada više nisu radili nego u poslednje vreme, ali ovo ne mora da bude nužno loše. Pa, seti se samo Lejdi Gage i Bredlija Kupera u “A Star Is Born”! Fenonemalno! Sada su i Disney priče došle na red i moram da priznam da se pomalo plašim jer, realno, nikad se ne zna koliko će rimejk biti zaista dobar – uvek postoji strah i mogućnost da se naše uspomene iz detinjstva jednostavno unište. Međutim, ako je sudeći prema onome što smo do sada videli, verovatno nema razloga za strah. Aladin, Dambo, Kralj lavova, samo su neke od priča koje ćemo videti u novom ruhu, a najavljuje se i nastavak filma “Frozen” u kojem će se (možda) desiti nešto zaista pikantno – Elsa će imati devojku! I ovakve spekulacije fanova na društvenim mrežama niko nije porekao! Pa, ipak je 2019…

Još jedna royal baby!

Megan Markl i princ Hari će postati roditelji u aprilu ove godine i fanovi su podeljeni u dve grupe – jedne koji jedva čekaju da vide bebu i druge koji se raduju novim modnim lekcijama novopečene mame. Pa, mi spadamo u obe grupe! Kako li će naša srca izdržati toliko uzbuđenja u aprilu?!

Stranger Things

Ovog leta, taman kada prestanemo da patimo za GOT, na Netflixu ćemo gledati treću sezonu ove serije u koju smo se takođe iskreno zaljubili. Izgleda da nam se sci-fi priče naročito dopadaju!

Comments